pozdrawiam
Moderator: infernal
I właśnie dlatego po kilku latach fascynacji cyfrą wróciłem do kliszy. A i ceny sprzętu analogowego (używanego) są teraz takie, że mogę sobie pozwolić na sprzęt o którym kiedyś nawet nie próbowałem marzyćps. też fotografuję - przyrodę i różne detale, ale jestem przeciwniczką wszelkich Photoshopów i innych obróbek. W fotografii ważnym wydaje mi się uchwycenie chwili z jej wszystkimi aspektami - światłem, barwą, a nawet jakimś zaburzeniem ładu. Dlatego też obróbka wydaje mi się na ten moment zbędna .
Ja sprzęt analogowy mam dobry, nawet bardzo, tyle, że ceny klisz i wywołania rosną.Balbazuar pisze:A i ceny sprzętu analogowego (używanego) są teraz takie, że mogę sobie pozwolić na sprzęt o którym kiedyś nawet nie próbowałem marzyć
Svolken pisze:widzę że jakaś ortodoksja się pokazała![]()
Rzeczywistość jest nieodwzorowywalna, a ideały nie istnieją - i dobrze, że tak jestJeśli to ma być odwzorowanie rzeczywistości ku Twojemu zadowoleniu, to ok, ale nie mów, że to ideał.
Hahaha! Zakład?! :DMoniś pisze:Jak przebiegniesz 25km na czczo to jesteś gość!
Monika
jeszcze kilka takich albo dłuższych dystansów, to człowiek zacznie się śmiać z takiego wyczynuPATATAJEC pisze:Ha! Dzięki! Wcale nie straszne... Już myślę o 25. :D
PATATAJEC pisze:I znowu po tyłku od dziewczyn dostałem! :D