concordia- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Paweł mamy po zejściu z mety :usmiech: Tzn moim zejściu, jakieś 10min później :usmiech: Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła :usmiech:
New Balance but biegowy
stefanos76
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

concordia pisze:
stefanos76 pisze:
Kanas78 pisze:http://www.dso.pl/pferdebalsam-konska-m ... -2687.html
Dokladnie taka.
W biedronce ta sama maść jest za 19.99 zł. Dziś kupiłem.
Gratuluję biegu :-)
wow, no coś Ty! Ale też 500ml?
Dzięki za gratki :usmiech:
Niestety ta z biedronki ma tylko 300 ml. Ale i tak warto :-)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

stefanos76 pisze:Niestety ta z biedronki ma tylko 300 ml. Ale i tak warto :-)
U mnie w Biedronce już jej niestety nie ma :smutek:

No, wszystko jasne :hahaha: W swojej kategorii wiekowej byłam.. 2 na 3 :spoczko: A w ogólnej 38/58 :usmiech:

Wiecie co, wstawałam z łóżka rano i coś mi tak pier******* w lewej łopatce, przy każdym wdechu mega kłuje, nie ma mowy o leżeniu ani na boku, ani na plecach, już nie mówie o jakimkolwiek schylaniu :smutek:
Od 11 na plecach plaster Ketonal ale gówno daje, posmarowałam naokoło maścią rozgrzewającą, ale też nic z tego, boli tak że łzy same ciekną. Już walić trening, bo nie zrobię go nawet jeśli ból minie, ale co ja mam zrobić żeby przejść się kawałek bez bólu? :ech:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witaj w klubie, mam to samo od soboty :hahaha: poczekaj, może po prostu źle spałaś, a jutro będziesz jak nowa :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:Paweł mamy po zejściu z mety :usmiech: Tzn moim zejściu, jakieś 10min później :usmiech: Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła :usmiech:
Robert jutro to będzie robił:)
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiem, wiem...rozumiem..papier, ciemnia, kuwety, chemikalia, utrwalacze, negatywy...wszystko jest czasochłonne :hej:
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Witaj w klubie, mam to samo od soboty :hahaha: poczekaj, może po prostu źle spałaś, a jutro będziesz jak nowa :taktak:
no na szczęście dziś jest dużo lepiej- mogę oddychac :bum: I robic wszystko inne w sumie też, czasami jeszcze tylko czuję ból, jak za raptownie się obrócę np. A u Ciebie jak? Chodzisz jak robot czy powoli przechodzi? Masakryczny ból, nikomu nie życzę :zero:
cichy70 pisze:
concordia pisze:Paweł mamy po zejściu z mety :usmiech: Tzn moim zejściu, jakieś 10min później :usmiech: Ale to musimy poczeka aż RObert focisze wywoła :usmiech:
Robert jutro to będzie robił:)
cierpliwie czekamy :usmiech:
P@weł pisze:Wiem, wiem...rozumiem..papier, ciemnia, kuwety, chemikalia, utrwalacze, negatywy...wszystko jest czasochłonne :hej:
no dokładnie, ja osobiście podziwiam Roberta, że się w to bawi :usmiech: Ale warto- dla przyjemności i efektu! :usmiech:
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No tak, Pati - ugryzłem się w język, bo Ty masz prawo tego nie pamiętać :hej: . Ciemnię dziś zastępuje "fotoszop", a kliszę RAWy...Choć i tak, jak ktoś ma zacięcie, jest to kawał roboty. Na koniec karta do maszyny w Media M. i mamy papierowe pamiątki :)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to masz już odpowiedź, skąd te tempa-na takiej lodobrei to wyczyn! :taktak: No to daj znać jak nabędziesz nowe cudo i czekam na dokładne testy sprzętu :spoczko:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:No to masz już odpowiedź, skąd te tempa-na takiej lodobrei to wyczyn! :taktak: No to daj znać jak nabędziesz nowe cudo i czekam na dokładne testy sprzętu :spoczko:
cały szkopuł w tym, że trasę zmieniłam na asfaltówkę po jakiś 100metrach, gdy buty mi do końca przemokły;
co do opisu sprzętu, to na pewno dam znac, myślę że rubin także :uuusmiech: pewnie to będzie nasze zajęcie przez kolejne 2 dni- rozkmina "ale o co w tym chodzi?" :spoczko:
no chyba, że Robert będzie pomocny i nam powie małe co nieco.
P@weł pisze:No tak, Pati - ugryzłem się w język, bo Ty masz prawo tego nie pamiętać :hej: . Ciemnię dziś zastępuje "fotoszop", a kliszę RAWy...Choć i tak, jak ktoś ma zacięcie, jest to kawał roboty. Na koniec karta do maszyny w Media M. i mamy papierowe pamiątki :)
wyrazy uznania i tak się należą, bo teraz większośc z nas idzie na "łatwiznę" i nie bawi się w takie rzeczy- a sam aparat wygląda bardzo klimatowo :usmiech:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

też dzisiaj wdepnęłam w głęboką kałużę, szczęście, że już wtedy wracałam;
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Patrycja, załóż sobie profil na strava.com, zaimportuj gpx z Endo i wyjdzie Ci ładnie ta górka. Strava samoczynnie "wyczyta" prawdziwy profil trasy, a potem możesz założyć sobie segment dla tej górki i za każdym razem, jak biegasz podbiegi, widzieć prawdziwe tempo, dystans i nachylenie, po zaimportowaniu gpx z treningu :)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

grim80 pisze:Patrycja, załóż sobie profil na strava.com, zaimportuj gpx z Endo i wyjdzie Ci ładnie ta górka. Strava samoczynnie "wyczyta" prawdziwy profil trasy, a potem możesz założyć sobie segment dla tej górki i za każdym razem, jak biegasz podbiegi, widzieć prawdziwe tempo, dystans i nachylenie, po zaimportowaniu gpx z treningu :)
ja to chyba jakaś ciemna masa jestem, bo na tym ich wykresie widzę tylko tempo, tętno i dystans :ojoj:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

przy zapisie co 1sekunda, ładnych parę godzin, z tym, że po paru ładowaniach się poprawia -na paczątku jest jakby mniej.
jak pokazuje 100% odłączam od ładowarki, gdzieś koło godziny to trwa więc szybko.
cieszę się, ze Ci się podoba :)
idę chyba zaraz brać się za zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nowy, fajny gadżet zawsze cieszy, oby Cię niósł do kolejnych celów! A masz jakiegoś linka, ścieżkę, gdzie można podejrzeć Twój trening?
Obrazek Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ