LadyE - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Piękny czas! Graty! Jest rezerwa na więcej. ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Noo, Lejdi, w końcu! :D

Bardzo fajny czas :) Po tych leśnych ekscesach można było snuć teorię, że kiepsko z formą, a tak takie domysły już się nie będą pojawiać (u mnie).

Lejdi, Ty biegasz z garminem? Moglabys zarzucić profil trasy tego Raszyna? Porownalbym sobie do tego z Łodzi jak Gife wróci wrzuci relację - a ma o czym chłop pisać ;D
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
pulchniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39,29
Życiówka w maratonie: 3,33,58

Nieprzeczytany post

Super wynik. Gratulacje
Obrazek

blog komentarze

10 km 39:29 21,097 km 1:31:43 42,195 km 3:11:57
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Brawo :)

Kalkulator wylicza poniżej 3h13 minut maraton :bum:

Trzeba było nie zwalniać :)
Obrazek
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

Naprawdę świetny czas wykręciłaś!

Garminem się nie przejmuj - prawie zawsze dodaje ten 1% na dystansie. Dlatego przy stykowych sytuacjach lepiej kontrolować oznaczenia kilometrów (jeśli są), bo pokazując tempo zegarek trochę Cię oszukuje.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziekuje raz jeszcze ale nie przesadzajmy ;) jak zlamie (kiedys tam :bum: ) 40min to bedzie czego mi gratulowac ;)
Sylw3g pisze:Lejdi, Ty biegasz z garminem? Moglabys zarzucić profil trasy tego Raszyna? Porownalbym sobie do tego z Łodzi jak Gife wróci wrzuci relację - a ma o czym chłop pisać ;D
w Raszynie jest plasko :) trasa wiedzie uliczkami, dlatego sie pytalam czy nie planujesz wystartowac :P

ej no Wariat, zeby nie bylo ze wbieglam na mete nie zmeczona. wialo jak dla mnie dosc mocno, musze sie odblokowac na szybsze bieganie ale zeby moc to zrobic pierw musze zaczac biegac cos szybszego na treningu ;)
Awatar użytkownika
Burczybrzuch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:04
Życiówka w maratonie: 2:46:58

Nieprzeczytany post

świetny czas - do tego życiówka :taktak: !
Gratulacje!
Życiówki :

10 km - 35'04 (2015)
21,097 km - 1:17'27 (2017)
42,195 km - 2:46'58 (2012)

BLOG
KOMENTARZE
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

To zacznij biegać 5 km na zawodach :) . Zaczynasz tak mocno jak możesz a po 3 km jeszcze przyspieszasz :) .
Obrazek
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Brawo Lady. No to trzymam kciuki za ten Orlen teraz, żebyś tylko nie miała upału w dzień startu, to będzie git.
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

GoRuny przetarte na zawodach najlepiej jak się dało, bo z życiówką :taktak: Gratulacje! I Będę trzymać kciuki za Orlen! A teraz kuruj stopę!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:rok temu mialam gorszy czas i bylam 8 teraz nie jestem pewna czy sie zalapalam do pierwszej dziesiatki :hahaha:
:nienie: Za dużo "Amerykanek"... :hahaha:
Sylw3g pisze:Po tych leśnych ekscesach można było snuć teorię, że kiepsko z formą, a tak takie domysły już się nie będą pojawiać (u mnie).
Więcej wiary młody człowieku :oczko: LadyE w Półmaratnie Warszawskim zrobiła życiówkę, więc jak tu można mówić o kiepskiej formie, teraz tylko potwierdziła, że nie stoi w miejscu tylko gna do przodu.

Btw. Gdybyś był bardziej uważnym czytelnikiem :oczko: to byś wiedział, że LadyE w Biegu Łosia miała problem ze spadającymi z butów sprężynami (takimi na śnieg i lód) a nie z formą. Powinieneś wystartować w Biegu Łosia to sam byś się przekonał jak tam było. Swoją drogą w biegu cała zwycięska męska czołówka to najmocniejsi z mocnych w trejlraningu w Polsce (to byli co prawda amatorzy ale z górnej półki, swoją drogą to w tym fachu w Polsce zawodowców niet).
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy ja się z moim nastym miejscem łapię do tych najmocniejszych z mocnych? ahahaha :D
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej,
Gratulacje!

W sprawie łosia ;) Skoro tak często poprawiałaś te sprężynki, to nie lepiej je było zdjąć? Ja biegłem w zwykłych butach, sporo się ślizgałem. Mijałem jednak ludzi w butach, na oko terenowych, i oni tez mieli problemy z przyczepnością. W sumie, to nigdy nie biegałem w nakładkach, więc nie wiem o ile poprawiają komfort w takich warunkach. No ale z dwojga złego to chyba lepiej się trochę poślizgać niż zatrzymywać co kilkaset metrów?
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

kisio pisze:Czy ja się z moim nastym miejscem łapię do tych najmocniejszych z mocnych? ahahaha :D
Sam musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie, wystarczy spojrzeć ile razy Artur Kurek (trzeci w Łosiu) stawał na podium (w tym w Rzeźniku dwa razy)...
Ale kisio jesteś na dobrej drodze :spoczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Btw. Gdybyś był bardziej uważnym czytelnikiem to byś wiedział, że LadyE w Biegu Łosia miała problem ze spadającymi z butów sprężynami (takimi na śnieg i lód) a nie z formą. Powinieneś wystartować w Biegu Łosia to sam byś się przekonał jak tam było. Swoją drogą w biegu cała zwycięska męska czołówka to najmocniejsi z mocnych w trejlraningu w Polsce (to byli co prawda amatorzy ale z górnej półki, swoją drogą to w tym fachu w Polsce zawodowców niet).
O GPW mi chodziło, Łosiu :lalala: :bleble:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
ODPOWIEDZ