A 21 kwietnia w stolicy się pojawiła fajna dycha...wszyscy najlepsi polecą maraton więc jest szansaSylw3g pisze:oraz 14.04 w Łodzi

Moderator: infernal
A 21 kwietnia w stolicy się pojawiła fajna dycha...wszyscy najlepsi polecą maraton więc jest szansaSylw3g pisze:oraz 14.04 w Łodzi
jak ty to robisz, że po minucie masz takie tętna.. nie masz tam jakiegoś kraniku, nie uchodzi tam jakieś powietrze?tętno na koniec 138, po minucie 108
no niezle.. mówisz, że nawet się nie pocisz, niezły z Ciebie wentylator.Dawid79 pisze:chłodzenie tylko i wyłącznie powietrzem:) Nie wygląda to źle ale czuje że do formy jeszcze daleko.
ty po prostu przechodzisz od razu ze stanu lotnego do stałego. ja przy tym tętnie już bym spał.tętno na koniec 120, po minucie 96
Spoko, rozumie to. Po prostu podoba mi się twoje podejście do tych tętn, praktyczne. Po twoim bieganiu widać, z jednej strony dosyć sporo spokojnego biegania, a jednak wyniki bardzo dobre, jakie ci się dotąd udało osiągnąć. Wiele osób słabo zwraca uwagę na poziom zmęczenia, tylko cały czas koko dżambo i do przodu. A u Ciebie fajnie to idzie. Trzeba pomyśleć nad tymDawid79 pisze:tętna mam dość niskie. Ale czy to dobrze? To chyba indywidualna cecha każdego człowieka. Ważny jest jak duży jest spadek tętna po ćwiczeniu.
torebki stawowe długo się leczą, moja po 15 latach dalej chrupie..Jedyny mankament to wystające korzenie i tym samym wysokie ryzyko kontuzji.
Na pewno masz dobre wyniki, skoro czujesz sie dobrze. A ten czas, zeby znalezc, no niestety. Biegacze maja swoj swiat.Dawid79 pisze:niby tak, ale z drugiej strony kiedy znaleźć kilka dni bez biegania? Najbliższa okazja gdzieś w grudniu. Kolejna sprawa czytałem na necie że wysiłek fizyczny raczej zwiększa ilość czerwonych krwinek, a u mnie jest lekki niedobór.
Na szczęście noga przestaje boleć a dzisiaj z przyczyn służbowych na trening nie wychodzę, więc jest szansa że na jutro będzie wszystko ok.
Współczuje, oby nie trwało to zbyt długo..Powoli schodze z kilometrażu i z siły. niestety alergia dalej męczy, szczególnie teraz, gdy na raz pojawiło sie tyle pyłków