U Panucciego co start to przygoda

Moderator: infernal
31,1 km 2:36:49 czyli 4:55 o ile punkty pomiaru czasu sa dobrze ustawione.
Krzychu M napisał(a):
Coś tu nie gra.Ostatnie 1,8km przebiegłby w 12 minut!Powyżej 6min/km
pewnie, źle ustawiony pomiar czasu.
zobaczymy na 38,2 km
Wygląda na to, że zaliczył ścianę i walczy (oby nie kontuzja). Chyba jednak za szybko zaczął.
wg mnie wszystko się zgadzapulchniak pisze:U Panucciego co start to przygoda
generalnie dupa do kwadratu!!!cichy70 pisze:boś dupa i tyle
na CM myślę, że po 4;18 powinien zacząć, ułańska fantazja zobowiązujeKrzychu M pisze:Dobrze,że psychicznie się dobrze czuje.Pewnie rąbnął już z 5 pian![]()
Trochę wykrakał z tym,że jakby co to jest jeszcze CM.
psychicznie sie dobrze czuje chyba dlatego że jak leżałem w tym lesie to to już pogodziłem sie ze wyjdzie lipaKrzychu M pisze:Dobrze,że psychicznie się dobrze czuje.Pewnie rąbnął już z 5 pian![]()
Trochę wykrakał z tym,że jakby co to jest jeszcze CM.
heh no nie wiem nie wiemtomino pisze:Kraków znasz dobrze więc i ściany będziesz omijał szerokim łukiem![]()
Zorganizuje się kilku kibiców co doping w płynie będą podawali... i wtedy czasy będą lepsze
eeee nie przesadzaj! ale otwarcie po 4:25 bedzie okicichy70 pisze:na CM myślę, że po 4;18 powinien zacząć, ułańska fantazja zobowiązuje
inna sprawa, że młody jest, i jeszcze rośnie![]()
![]()
![]()
normalnie, aż łzy mi pociekły ze śmiechupanucci10 pisze: psychicznie sie dobrze czuje chyba dlatego że jak leżałem w tym lesie....oprócz tego incydentu to nie przeszedłem ani razu w marsz
ja mam tylko lecha i tyskacza co go dostałem w pakiecie regeneracyjnymcichy70 pisze:normalnie, aż łzy mi pociekły ze śmiechu![]()
![]()
Twoje zdrowie, ciechanem, nie jakimś tam rozpuszczalnikiem![]()
![]()
rozumiem, że poduszki dawali w pakiecie ?
ps
czy "grzybiarkę" na trasie spotkałeś ? jak tak to zdecydowanie za prędko przybiegłeś.
też niedobrze![]()
![]()
![]()
Sodoma i gomorrapanucci10 pisze:grzybiarek było full! cała masa! tylko albo młode i chciały mi wcisnąć jakiś niebieski dziwny płyn albo starsze które kusiły bananami![]()
Do międzyczasu 5,8km szedł na 3:14 czyli po 4:35...tempem z Marzanny!mihumor pisze:Wydawało mi się, że masz już to za sobą i umiesz pobiec "na dyscyplinie" z chłodną głową ehh - poniosło Cię zdecydowanieOde mnie masz zjebkę i żeby mi to było ostatni raz
Miałeś dobre przygotowanie i dobry plan na realizację - no i zakisiłeś ogóra - egzamin zdecydowanie do poprawki
Właśnie początek ma być wolny i ostrożny - w każdej taktyce tak jest rozpisane bo to inwestycja jest. Ale biorąc pod uwagę przygodę z masażem to jednak czas nie najgorszy wyszedł więc raczej się nie opier........ - tu masz plusa