Moderator: infernal
Wydało sie!!!Przemkurius pisze:jak tak przejrzałem bloga Trenera Rolanda, to aż mam mniejsze wyrzuty sumienia jak czasem zdarzy mi się napić piwa czy whisky
człowiek nie wielbłąd, pić musiRolli pisze:Wydało sie!!!Przemkurius pisze:jak tak przejrzałem bloga Trenera Rolanda, to aż mam mniejsze wyrzuty sumienia jak czasem zdarzy mi się napić piwa czy whisky
Aktywizacje jest normalnym sposobem przygotowania sie do zawodów.Nie odważył bym się w dniu zawodów pod 3 , robić 4 w 4.35 , chociaż to już bardziej indywidualna kwestia , każdy zna swój organizm bardzo dobrze i wie co może dobrze na niego zadziałać .Co do zawodów , pechowo wyszło że nie miałeś za kim pociągnąć na tempo które by Ci odpowiadało .P
Udało się dorwac?Rolli pisze:Moze Dragonfly pomogą
Jeszcze nie.Przemkurius pisze:Udało się dorwac?Rolli pisze:Moze Dragonfly pomogą
chłosta na gołe dupsko, dlatego Rolli za dziewczynami leciałMatiR pisze:Jak trener złapie podopiecznych to jakaś kara wtedy?
Chłopaki sobie na to nie pozwolą i zawsze z przodu. Dziewczyny jeszcze nie maja szans... zawsze z tylu.MatiR pisze:Jak trener złapie podopiecznych to jakaś kara wtedy?
Przerwa 200m w marszu jakieś 3'.Przemkurius pisze:chłosta na gołe dupsko, dlatego Rolli za dziewczynami leciałMatiR pisze:Jak trener złapie podopiecznych to jakaś kara wtedy?
![]()
ile była przerwa? skoro jedna wydłużona do 5' to standardowo 3'?