Dziewczyny - shocka na angielskim amazonie kupuje sie za jakies 25 funtow
sa nawet taniej starsze konstrukcje, ale juz mowie o tym modelu Run - imho najlepszy;
Zdarzaja sie niezle promocje, nie tak dawno jeden z kolorow Panache byl sprzedawany za 10 funtow - pol bieliznianego forum sie obkupilo
Przesylka z Amazonu do Polski od 25 funtow jest za darmo.
na znanym portalu sa podrobki - nie mowie, ze wszystko, ale czesto, to loteria; mozna trafic na naprawde dobra, ale mozna zmarnowac te 80pln;
w Deca nie ma takich sensownych za 80pln - sa za 39 Kalenji, dziewczyny z malutkimi biustami chwalily, ja mam sredni rozmiar, zmierzylam i szczerze mowiac - masakra jak dla mnie
Sammi - jaki nosisz rozmiar? z calego serca polecam kupic znany i sprawdzony model. Jesli sie troche wczytasz po forach bieliznianych (i nosisz prawidlowo dobrana normalna bielizne) to sie zorientujesz czego potrzebujesz spokojnie zamawiac.
Zawsze mozna tez sledzic bielizniane swapy - zdarza sie, ze ktos zamowi nieodppowiedni rozmiar, nie zdazy zwrocic, albo uzyje raz i uzna, ze jednak jest za ciasny i sprzedaje taniej.
I mysle, ze warto wiedziec jeszcze jedna rzecz. Ja niby swoj pierwszy model mierzylam w profesjonalnym sklepie z fachowa obsluga. I wydawalo sie (i mi, i brafitterce) ze jest ok. A jakiego rozmiaru naprawde potrzebuje, to okazalo sie dopiero, jak troche pobiegalam - bo sa parametry, ktore trudno oszacowac w przymierzalni - w niektorych modelach obwod |"pracuje" lepiej, w innych gorzej, po godzinie biegu klatka rozszerza sie jednym bardziej, innym mniej, podobnie po dluzszym biegu niektore dziewczyny zaczynaja miec problemy z KAZDYM stanikiem na fiszbinach itd. Dlatego nawet najbardziej kompetentna brafitterka nie zdziala cudow i nie da rady na 100% zgadnac, ktory rozmiar bedzie tym wlasciwym.