Czy byłbyś zainteresowny/a szkoleniami?
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czy byłbyś zainteresowny/a szkoleniami, które moglibyśmy dla was zorganizować?
Oto przykładowe tematy szkoleń. Oczywiście liczymy też na wasze propozycje
1. Poprawa techniki biegu
2. Układanie planu treningowego
3. Rodzaje treningów
4. Motywacja
5. Pytania do znanych trenerów, zawodników
6. Dobór sprzętu treningowego
7. Odchudzanie
8....
Oto przykładowe tematy szkoleń. Oczywiście liczymy też na wasze propozycje
1. Poprawa techniki biegu
2. Układanie planu treningowego
3. Rodzaje treningów
4. Motywacja
5. Pytania do znanych trenerów, zawodników
6. Dobór sprzętu treningowego
7. Odchudzanie
8....
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl
- td0
- Zaprawiony W Bojach
Dla mnie kwestia zapłacenia za szkolenie nie jest problemem. Problemem będzie znalezienie czasu na takie szkolenie.
Takie szkolenie (weekendowy wyjazd) połączone z bieganiem w atrakcyjnej lokalizacji to niezły pomysł.
p.s. Sugeruję szkolenie bardziej praktyczne niż teoretyczne.
Takie szkolenie (weekendowy wyjazd) połączone z bieganiem w atrakcyjnej lokalizacji to niezły pomysł.
p.s. Sugeruję szkolenie bardziej praktyczne niż teoretyczne.
:) Tomek
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ooco, tak na dobrą sprawę, to tego typu akcje inicjowane dla biegaczy są bezcenne czyli można to odczytać również jako bezpłatne. Problem polega na tym, że osoba, która miałaby poprowadzić takie zajęcia, musi poświęcić na to swój czas. I chociażby za ten czas nie wypada żałować kasy, bo wiedzę dostaniesz gratis.
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
czy swoja prace wykonujesz za darmo??ooco pisze:jeżeli szkolenia byłyby bezpłatne to pewnie że tak!
Michal. J
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
nigdy nie przechodziłem żadnego szkolenia pod profesjonalnym okiem, które wypatrzyłoby moje błędy... więc jak najbardziej, jeśli byłoby przystępne cenowo i czasowo...
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy... Bo po co płacić za coś co właściwie tu w portalu mamy za darmo?MichalJ pisze:czy swoja prace wykonujesz za darmo??ooco pisze:jeżeli szkolenia byłyby bezpłatne to pewnie że tak!
a poza tym tak, czasami pracuje za darmo

- Erelen
- Stary Wyga
- Kontakt:
Zapłacić? Bez problemu, choć mam nadzieję na korzystny przelicznik. Wiadomo, że wynajęcie sali, zaproszenie gości i specjalistów kosztuje. Choć fajnie by było jakby takie koszty nie przekraczały 100 zeta za powiedzmy 2-3 hr 

[url=http://runmania.com/rlog/?u=Galakar][img]http://runmania.com/f/0bc2281cee6042c96b80b75dba0be126.gif[/img][/url]
http://erelen.blog.onet.pl/
http://erelen.blog.onet.pl/
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja osobiście nie, ale byłbym zainteresowany udziałem np. w dłuższym obozie sportowym dla amatorów i oldbojów
biegania gdzieś w jakiejś malowniczej górskiej miejscowości. W czymś takim na co jeżdżą sportowcy z tak zwanych ośrodów jak OSiR itp... a zwykli amatorzy mogą tylko pomarzyć 

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale ten "kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy" - to taka generalna uwaga wobec świata czy konkretna wobec bieganie.pl ?ooco pisze:Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy...
- rocha
- Zaprawiony W Bojach
I to jest pomysł. A podstawy teoretyczne w ciągu 2h po obiadku dla chętnych.jumper pisze:Ja osobiście nie, ale byłbym zainteresowany udziałem np. w dłuższym obozie sportowym dla amatorów i oldbojówbiegania gdzieś w jakiejś malowniczej górskiej miejscowości. W czymś takim na co jeżdżą sportowcy z tak zwanych ośrodów jak OSiR itp... a zwykli amatorzy mogą tylko pomarzyć
- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
No wiec przez 2 lata bieganie.pl pracowalo za darmo. Niestet obecnie zaczyna pochlaniac coraz wiecej czasu i jezeli chcielibysmy podnosic jakosc naszych uslug musimy jakos zarabiac.ooco pisze:Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy... Bo po co płacić za coś co właściwie tu w portalu mamy za darmo?MichalJ pisze:czy swoja prace wykonujesz za darmo??ooco pisze:jeżeli szkolenia byłyby bezpłatne to pewnie że tak!
a poza tym tak, czasami pracuje za darmo
Co do ceny takiego szkolenia to mysle, ze weekendowe spotkanie nie przekraczaloby kwoty 300-400zl z noclegami i wyzywieniem, obiektami sportowymi itp.
Nie jestesmy alfa i omega. Na wiekszosc szkolen trzeba bedzie zatrudnic jakis autorytet, ktoremu trzeba zaplacic. To nie takie proste
Michal. J
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl
- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
jestem na tak 

Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
Adam Klein pisze:Ale ten "kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy" - to taka generalna uwaga wobec świata czy konkretna wobec bieganie.pl ?ooco pisze:Wiesz, bardziej podchodziło mi to pod promowanie marki portalu niż pod kolejny pomysł na zarobienie kilku groszy...
Fredzio,MichalJ pisze: Co do ceny takiego szkolenia to mysle, ze weekendowe spotkanie nie przekraczaloby kwoty 300-400zl z noclegami i wyzywieniem, obiektami sportowymi itp.
Nie jestesmy alfa i omega. Na wiekszosc szkolen trzeba bedzie zatrudnic jakis autorytet, ktoremu trzeba zaplacic. To nie takie proste
dokładnie przy cenie i kosztach jakie wymienił Michał, to jeżeli nie uda wam sie znaleźć jakiegoś sponsora, którego to produkty będziecie promować między wierszami to nie ma szans byście zarobili coś więcej niż tylko jakieś grosze, o takie grosze, konkretne niskie kwoty mi chodziło. Nie zapominajmy, że bieganie to jest nasze hobby.
Ja bym był bardziej zainteresowany cyklem szkoleń, oczywiście płatnym

- MichalJ
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Na calym swiecie istnieje tylko i wylacznie szkolenia dla trenerow biegania, a w polsce oczywiscie musi byc inaczej. Organizowane sa kursy o wszystkim i o niczym. Tak jak naisales powinien byc kurs instruktora biegow dlugich i srednich. Osobny kurs dla instruktorow sprintu itd.
To co pokazales to tylko zaplacenie kwoty za papierek nic wiecej.
Ja jestem trenerem lekkiej atletyki, ale nigdy w zyciu nie bede prowadzil młota, tyczki, skoku wzwyz bo poprostu nie zrobie tego bardzo dobrze tylko byle jak. Dobry trener nie musi miec papierka. Zeby wychowac dobrego zawodnika musisz miec praktyke, wiedze i dobrego nauczyciela.
My przez te szkolenia wlasnie to chcielibysmy dac. Dostep do wiedzy stricte biegowej
To co pokazales to tylko zaplacenie kwoty za papierek nic wiecej.
Ja jestem trenerem lekkiej atletyki, ale nigdy w zyciu nie bede prowadzil młota, tyczki, skoku wzwyz bo poprostu nie zrobie tego bardzo dobrze tylko byle jak. Dobry trener nie musi miec papierka. Zeby wychowac dobrego zawodnika musisz miec praktyke, wiedze i dobrego nauczyciela.
My przez te szkolenia wlasnie to chcielibysmy dac. Dostep do wiedzy stricte biegowej
Michal. J
www.rodzinkamisyjna.pl
www.rodzinkamisyjna.pl