Nie wiem czy się powinienem wstydzić czy nie - ale nie wiem.

To znaczy wiem, że układa Plany. Ale moze cos wiecej ?
Na jego stronie wszystko jest po Niemiecku i nie mogę się połapać.

, No bo zobacz Duddy, jaki cel takim jak my tłumaczyc rzeczy oczywiste skoro nic nie mozemy zaoferowac w zamian, jedynie to ewentualnie zwiekszymy konkurencję i trzeba bedzie sie rozwijać
 , No bo zobacz Duddy, jaki cel takim jak my tłumaczyc rzeczy oczywiste skoro nic nie mozemy zaoferowac w zamian, jedynie to ewentualnie zwiekszymy konkurencję i trzeba bedzie sie rozwijać   Spoko, w grupie i zdrowej rywalizacji siła, ja juz dawno do takich wniosków doszedłem - dojdziemy do niektórych rzeczy razem lub osobno
  Spoko, w grupie i zdrowej rywalizacji siła, ja juz dawno do takich wniosków doszedłem - dojdziemy do niektórych rzeczy razem lub osobno   Z drugiej strony troche musze bronić postawy nieudzielania sie na forach jawwnych - taki trener kadry, gdyby publicznie sie wypowiadał o treningu swoich poddopiecznych to chyba jeszcze "chieny" by go zjadły.
 Z drugiej strony troche musze bronić postawy nieudzielania sie na forach jawwnych - taki trener kadry, gdyby publicznie sie wypowiadał o treningu swoich poddopiecznych to chyba jeszcze "chieny" by go zjadły. Ja zapraszam mimo wszystko do wymiany zdań na jawnych forach -  bedzie to z korzyscia dla la.
 Ja zapraszam mimo wszystko do wymiany zdań na jawnych forach -  bedzie to z korzyscia dla la.

To jeszcze odpowiem FREDZIOWI:FREDZIO pisze:A czy przy okazji możesz powiedzieć kto to jest Peter Greif ?
Nie wiem czy się powinienem wstydzić czy nie - ale nie wiem.
To znaczy wiem, że układa Plany. Ale moze cos wiecej ?
Na jego stronie wszystko jest po Niemiecku i nie mogę się połapać.

!
 !
 . Co moge o nim napisac przebieglem 8km po 3:35. Zapytacie sie pewnie co wskazywal pulsometr? nie wierzylem wlasnym oczom. Maksymalne tetno wynosilo 173 na ostatnim kilometrze na ostatnim okrazeniu, a tak to nie przekraczal 168. Powiem szczerze, ze pierwszy raz bieglem 8km jako zakres i jestem zdziwiony ta dziwna lekkoscia.
. Co moge o nim napisac przebieglem 8km po 3:35. Zapytacie sie pewnie co wskazywal pulsometr? nie wierzylem wlasnym oczom. Maksymalne tetno wynosilo 173 na ostatnim kilometrze na ostatnim okrazeniu, a tak to nie przekraczal 168. Powiem szczerze, ze pierwszy raz bieglem 8km jako zakres i jestem zdziwiony ta dziwna lekkoscia.

Jakich, tzn. jak Ci wyznaczano maksa?wysek pisze:Testow, ktore byly przeprowadzane 2 lata temu.tomasz pisze:Na jakiej podstawie?