Co po biegu?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Pozazdrościć okazu zdrowia.
-
Aska85
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja zawsze po dłuższym biegi gdy mnie bolą łydki czy stopy używam taki przedmiot jak Poduszka masująca Medivon Comfort Shiatsu . Forma urządzenia pozwala na masowanie pleców, szyi, brzucha, nóg i stóp. Dzięki zdejmowanej nakładce akupresurowej możesz w kilka sekund zmienić go w masażer do relaksu stóp. Idealna sprawa po każdym biegu 
-
Rolli
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Mam paru znajomych którzy sa bardzo niezadowoleni. Po prostu bardzo złe urządzenie (przedmiot?Aska85 pisze: ↑09 wrz 2021, 08:52 Ja zawsze po dłuższym biegi gdy mnie bolą łydki czy stopy używam taki przedmiot jak Poduszka masująca Medivon Comfort Shiatsu . Forma urządzenia pozwala na masowanie pleców, szyi, brzucha, nóg i stóp. Dzięki zdejmowanej nakładce akupresurowej możesz w kilka sekund zmienić go w masażer do relaksu stóp. Idealna sprawa po każdym biegu![]()
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Jak już dyskutujemy z botami, to faktycznie zrobiło się drętwo.
-
lobsang
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Od kilku miesięcy używam po bieganiu pistolet do masażu. I powiem Wam, to coś pięknego, jaka ulga dla mięśni zawłaszcza łydki i czwórki są jak nowe, gotowe do wysiłku na drugi dzień. Jeżeli macie okazję to przetestujcie sobie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam