Ryan a twoje czasy??

biegam dla zdrowia i nawet nie wiem ile mam
 biegam dla zdrowia i nawet nie wiem ile mam  dawno nie biegałem na 5 i 10
 dawno nie biegałem na 5 i 10 

) + 5x100m szybka przebieżka + 1km trucht
 ) + 5x100m szybka przebieżka + 1km trucht
 ja dzis przerwa jotro zrobie sobie 50min ciaglego biegu,a od poniedizalku zmiana planu
 ja dzis przerwa jotro zrobie sobie 50min ciaglego biegu,a od poniedizalku zmiana planu  (napewno ktos z dlugodystansowcow napisze cos ze przy 15km to nanic sie niezda
 (napewno ktos z dlugodystansowcow napisze cos ze przy 15km to nanic sie niezda  )
 )

Zdaje mi sie że miało byc samo wybieganie ale moge sie mylić. Wiekszość dziewczyn w mojej grupie trenuje 6/7 razy w tygodniu.
 Zdaje mi sie że miało byc samo wybieganie ale moge sie mylić. Wiekszość dziewczyn w mojej grupie trenuje 6/7 razy w tygodniu.  
  jak sam widzisz. Treningi siłowe , obwodowe na nogi są juz wliczone w czas treningu. Na stadionie jest siłownia i piłeczki lekarskie a ich zawodnicy często z tych dobrodziejstw (z polecenia trenera) korzystaja. Jesli przez najblizsze dni ja nie dostane takiego polecenia (ćwiczenia siłowo nóg) to sie zapytam czy moge to sama robić.
 jak sam widzisz. Treningi siłowe , obwodowe na nogi są juz wliczone w czas treningu. Na stadionie jest siłownia i piłeczki lekarskie a ich zawodnicy często z tych dobrodziejstw (z polecenia trenera) korzystaja. Jesli przez najblizsze dni ja nie dostane takiego polecenia (ćwiczenia siłowo nóg) to sie zapytam czy moge to sama robić. 
 czyli siadle mleko dziala
 czyli siadle mleko dziala 

w lesie sie superancko robi wybiegania w upalne dni jest przyjemnie chlodniej no poprostu super czasem komary sie trafia jak sie przystanei na rozciaganie
 w lesie sie superancko robi wybiegania w upalne dni jest przyjemnie chlodniej no poprostu super czasem komary sie trafia jak sie przystanei na rozciaganie  
  ale w zime to jak sniega napada
 ale w zime to jak sniega napada  to dobrze sie skip a robi po sniegu z wysokim unoszeniem kolan
 to dobrze sie skip a robi po sniegu z wysokim unoszeniem kolan 

chyba ze robicie to dla własnej sadysfakcji
 chyba ze robicie to dla własnej sadysfakcji 

myslalem ze przeczytales temat od poczatku bo gadalismy co kazde z nas chce osiagnac,
 myslalem ze przeczytales temat od poczatku bo gadalismy co kazde z nas chce osiagnac,
 sorka ze nie pamietalem :P powodzenia jeszcze raz
 sorka ze nie pamietalem :P powodzenia jeszcze raz
 temat trwa dlugo
 temat trwa dlugo 

a 10 lub 15 to dlamnie fajne dystanse idzie sie fajnie roskrecic,narazie niebiegam je zeby w nich polepszac czasy bo cel mam inny ale po egzaminach bede sie bardziej staral isc treningami pod 10 a pozniej pod maraton bo to chyba kazdy biegacz niezaleznei czy biega dzien czy 50 lat chce ten dystans przebiec ale wszystko sie okaze
 a 10 lub 15 to dlamnie fajne dystanse idzie sie fajnie roskrecic,narazie niebiegam je zeby w nich polepszac czasy bo cel mam inny ale po egzaminach bede sie bardziej staral isc treningami pod 10 a pozniej pod maraton bo to chyba kazdy biegacz niezaleznei czy biega dzien czy 50 lat chce ten dystans przebiec ale wszystko sie okaze