Dzisiejszy odcinek jest wydaniem specjalnym, w którym całą uwagę poświęcamy szkoleniu najmłodszych oraz ich zaangażowaniu w zajęcia sportowe w szkołach. Na pytania Adama Kszczota i MAcieja Kurzajewskiego odpowie Dominik Kopeć – trener dzieci i młodzieży w klubie RKS Łódź i trener Olimpijczyka Mateusza Rzeźniczaka. W Rytmie Biegania powstaje przy współpracy z marką @eobuwie.pl
https://bieganie.pl/audio/jak-trenuje-s ... -biegania/
Jak trenuje się najmłodszych? | W rytmie biegania
- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
Co do testu na 1km to wspominam to sredniawo. Mam wrażenie że wtedy to było dla mnie wytrzymałościowe piekło. Totalnie nie pamiętam jakie czasy kręciliśmy wtedy (w gim/liceum).
Co innego 100m. To była śmietanka do spicia. Nie zdarzyłoby mi się w gimnazjum, liceum żeby ktoś pobiegł szybciej ode mnie. W sumie to nie wiem czemu wtedy wuefista mnie nie wziął na żadne zawody szkolne. Kojarzę jak przez mgłę że w liceum chciał mnie wziąć na 400m bodajże, ale ja chyba odmówiłem, bo wolałem siatę, piłkę nożną, no i trenowałem tenisa stołowego. Czasami się zastanawiam co by było gdyby wtedy mnie jednak WFista na siłę zabrał na takie zawody.
Co innego 100m. To była śmietanka do spicia. Nie zdarzyłoby mi się w gimnazjum, liceum żeby ktoś pobiegł szybciej ode mnie. W sumie to nie wiem czemu wtedy wuefista mnie nie wziął na żadne zawody szkolne. Kojarzę jak przez mgłę że w liceum chciał mnie wziąć na 400m bodajże, ale ja chyba odmówiłem, bo wolałem siatę, piłkę nożną, no i trenowałem tenisa stołowego. Czasami się zastanawiam co by było gdyby wtedy mnie jednak WFista na siłę zabrał na takie zawody.
viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze