Że tak nieśmiało zapytam; czy jest ktoś
- kicek102
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zdążyłem się zorientować, ale dzięki. niestety to zbyt daleko jak na częste treningi. te trzy miasta, o których pisałem przylegają do siebie. natomiast do katowic czy tychów mam ok 30 km przebijania się przez korki.
kicek102
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Dawniej wspólne biegi były w Mikołowie, spotykaliśmy się niedaleko Auchana. Nie wiem gdzie mieszkasz w Zabrzu, z niektórych dzielnic to już byłoby dosyć blisko.
Spotykaliśmy się raz w tygodniu, teraz nastał sezon zawodów więc i spotkania ustały. Ale kto wie?
Spotykaliśmy się raz w tygodniu, teraz nastał sezon zawodów więc i spotkania ustały. Ale kto wie?
Któż jak Bóg!
- lecho
- Zaprawiony W Bojach
Ja jestem z Łazisk a MacGor z Mikołowa bardzo często trenujemy razem w Mikołowie.Nasza trasa zachacza o Rude Śląską.Nawet w lesie po którym biegamy spotkaliśmy pare razy biegaczy z Rudy.Lecz taraz sezon urlopowy podejrzewam że wspólnie będziemy biegać dopiero w sierpinu.
- kicek102
- Wyga
super. widziałem ludzi z rudy na półmaratonie w żywcu ale w czasie biegu jakoś nie bardzo było jak pogadać a potem jakoś mi poznikali . biegają chyba podobnie jak ja z tego co zauważyłem(poniżej 1:30) więc można by razem potrenować od czasu do czasu.
kicek102