Że tak nieśmiało zapytam; czy jest ktoś

Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

czy jest ktoś z Zabrza, Gliwic lub Rudy Śląskiej biegający biegi uliczne lub biegający rekreacyjnie?
kicek102
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jest Grupa Górnośląska, najbliżej Ciebie biegają tam lludzie z Mikołowa i Łazisk Górnych, ponadto Tychy, Katowice.
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zdążyłem się zorientować, ale dzięki. niestety to zbyt daleko jak na częste treningi. te trzy miasta, o których pisałem przylegają do siebie. natomiast do katowic czy tychów mam ok 30 km przebijania się przez korki.
kicek102
Awatar użytkownika
Mikael
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dawniej wspólne biegi były w Mikołowie, spotykaliśmy się niedaleko Auchana. Nie wiem gdzie mieszkasz w Zabrzu, z niektórych dzielnic to już byłoby dosyć blisko.
Spotykaliśmy się raz w tygodniu, teraz nastał sezon zawodów więc i spotkania ustały. Ale kto wie?
Któż jak Bóg!
Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ok. daj znać jak będziecie biegać. jak to będzie sobota albo jakieś niedzielne wybieganko to jakoś się dokulam.
kicek102
Awatar użytkownika
lecho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja jestem z Łazisk a MacGor z Mikołowa bardzo często trenujemy razem w Mikołowie.Nasza trasa zachacza o Rude Śląską.Nawet w lesie po którym biegamy spotkaliśmy pare razy biegaczy z Rudy.Lecz taraz sezon urlopowy podejrzewam że wspólnie będziemy biegać dopiero w sierpinu.
Awatar użytkownika
kicek102
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

super. widziałem ludzi z rudy na półmaratonie w żywcu ale w czasie biegu jakoś nie bardzo było jak pogadać a potem jakoś mi poznikali .  biegają chyba podobnie jak ja z tego co zauważyłem(poniżej 1:30) więc można by razem potrenować od czasu do czasu.
kicek102
Katarzyna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czesc!!!

jestem z Katowic i biegam rekreacyjnie..średnio na dystansach 10-20 km...Jeśli dysponujesz samochodem to miło...możemy się spotkać na jakieś bieganie.....
ODPOWIEDZ