Poznam
-
pichotnik
Poznam miłą panią, lubiącą bieganie i rozmowy na tematy różne w wieku nieokreślonym. W celu wiadomym.
-
tomasz
Jakim?pichotnik pisze:W celu wiadomym.
Czyżby biuro matrymonialne? A może... jakies inne biuro?
-
pichotnik
No wiadomym: rozmowy na tematy różne i bieganie:) W matrymonialnym nie, bo już mam jedną żonę.
-
pichotnik
Nie, przyjaciółek już mam wiele (na szczęście w tym zakresie nie obowiązuje w naszym kraju monogamia:)).
- dargch
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo sprytnie - szkoda, że nie wpadłem na to wcześniejpichotnik pisze:Poznam miłą panią, lubiącą bieganie i rozmowy na tematy różne w wieku nieokreślonym. W celu wiadomym.
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
-
pichotnik
Żona ma dostęp do internetu i wie, że tu piszę, ale bieganie ją nie interesuje, więc pewnie tu jeszcze długo nie zajrzy. To co mnie jednak martwi, to że w tym wątku pisze sama płeć brzydka.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach

Płeć piękna tradycyjnie woli chyba być "łowiona" a to ewidentnie wątek "łowców"pichotnik pisze:To co mnie jednak martwi, to że w tym wątku pisze sama płeć brzydka.
-
pichotnik
Już prędzej bym uwierzył, że płeć piękna woli polowanie, a nie łatwą zwierzynę, która sama się pcha pod lufę:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A'propos zmian.
Takie tematy, nawet w melanżu, będą w nowym bieganie.pl usuwane.
Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.
Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.
-
pichotnik
To mam nadzieję, że zmieni się wtedy też opis melanżu, bo inaczej to wybuchnie bałagan jak... nie powiem gdzie:)FREDZIO pisze:A'propos zmian.
Wyrazy współczucia.FREDZIO pisze:Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach

Pchanie się pod "lufę" na polowaniu w zasięg strzału różni się znacznie od wystawiania na strzał skuteczny :uuusmiech: .pichotnik pisze:Już prędzej bym uwierzył, że płeć piękna woli polowanie, a nie łatwą zwierzynę, która sama się pcha pod lufę:)
- dargch
- Zaprawiony W Bojach

Ja również szczerze współczujępichotnik pisze:Wyrazy współczucia.FREDZIO pisze:Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.
-
pichotnik
Mam nadzieję, że to nie do mnie, bo ja nie jestem mizoginem:)dargch pisze:Ja również szczerze współczujępichotnik pisze:Wyrazy współczucia.FREDZIO pisze:Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy....