Poznam
Poznam miłą panią, lubiącą bieganie i rozmowy na tematy różne w wieku nieokreślonym. W celu wiadomym.
Jakim?pichotnik pisze:W celu wiadomym.

Czyżby biuro matrymonialne? A może... jakies inne biuro?

No wiadomym: rozmowy na tematy różne i bieganie:) W matrymonialnym nie, bo już mam jedną żonę.
Nie, przyjaciółek już mam wiele (na szczęście w tym zakresie nie obowiązuje w naszym kraju monogamia:)).
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo sprytnie - szkoda, że nie wpadłem na to wcześniejpichotnik pisze:Poznam miłą panią, lubiącą bieganie i rozmowy na tematy różne w wieku nieokreślonym. W celu wiadomym.

[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
Żona ma dostęp do internetu i wie, że tu piszę, ale bieganie ją nie interesuje, więc pewnie tu jeszcze długo nie zajrzy. To co mnie jednak martwi, to że w tym wątku pisze sama płeć brzydka.

- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Płeć piękna tradycyjnie woli chyba być "łowiona" a to ewidentnie wątek "łowców"pichotnik pisze:To co mnie jednak martwi, to że w tym wątku pisze sama płeć brzydka.

Już prędzej bym uwierzył, że płeć piękna woli polowanie, a nie łatwą zwierzynę, która sama się pcha pod lufę:)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A'propos zmian.
Takie tematy, nawet w melanżu, będą w nowym bieganie.pl usuwane.
Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.
Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.
To mam nadzieję, że zmieni się wtedy też opis melanżu, bo inaczej to wybuchnie bałagan jak... nie powiem gdzie:)FREDZIO pisze:A'propos zmian.
Wyrazy współczucia.FREDZIO pisze:Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Pchanie się pod "lufę" na polowaniu w zasięg strzału różni się znacznie od wystawiania na strzał skuteczny :uuusmiech: .pichotnik pisze:Już prędzej bym uwierzył, że płeć piękna woli polowanie, a nie łatwą zwierzynę, która sama się pcha pod lufę:)
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Ja również szczerze współczujępichotnik pisze:Wyrazy współczucia.FREDZIO pisze:Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy.

Mam nadzieję, że to nie do mnie, bo ja nie jestem mizoginem:)dargch pisze:Ja również szczerze współczujępichotnik pisze:Wyrazy współczucia.FREDZIO pisze:Sam byłem kiedyś autorem niejednego podobnego, ale byłem wtedy młodszy....