Komentarz do artykułu Możesz pobiec London Marathon 2017 razem z brytyjską Rodziną Królewską

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
grzesiek7009
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W Berlinie już procedura kto pierwszy ten lepszy nie funkcjonuje od trzech lat. Też , jak w przypadku Londynu są wstepne zapisy i losowanie. Pobiegnięcie w Londynie graniczy z cudem, ciekawy jestem ile z tych 38 osób wylosowało a ile opłaciło poprzez fundacje ?
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No to jakoś mi to umknęło. W każdy razie dysproporcja Berlin/Londyn jest ogromna.
No to kto mógłby byś w Polsce taką "Rodziną Królewską" ? :)
Awatar użytkownika
mariuszuk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 37:29
Życiówka w maratonie: 03:02

Nieprzeczytany post

Londyn mozna tez wybiegac GFA mnie sie udalo wiec czekam na 2017, co do odpowiednika rodziny krolewskiej w PL to nie mam pojecia kto by sie nadawal.
Obrazek

http://connect.garmin.com/profile/mariuszuk

Marathon 03:01:52
1/2 01:19:51
10k 37:29
5k 18:34
"Biegnę bo nie mogę się zatrzymać,
Moje ciało jak maszyna
Bez kontroli śmiało goni"
wojcini
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 37:45
Życiówka w maratonie: 3:03:34

Nieprzeczytany post

Good for Age (GFA) - Please note Good for Age entries are open to UK residents only

czyli Polacy mieszkający w Polsce mają małe szanse na zakwalifikowanie się dzięki dobremu czasowi :)

Pozostaje więc tak samo jak w Berlinie losowanie lub charity.

Dlaczego 20 razy więcej Polaków w Berlinie niż w Londynie? Może taniej (Londyn "bezcenny" - nie udało mi się znaleźć na ich stronie).
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To, że w Londynie jest drożej to nie jest problemem. Znam wielu biegaczy którzy są gotowi za udział zapłacić. Wobec faktu, że dostanie się na listę startową jest bardzo trudne, zapraszanie do startu z rodziną królewską jest kiepskim żartem.
Ambasador w Polsce? Musiała by to być osoba o znacznym poparciu społecznym. Należy oprzeć się zatem na wynikach ostatnich wyborów. Wychodzi mi, że Jarek, Antek i kot,...
ODPOWIEDZ