Komentarz do artykułu Możesz pobiec London Marathon 2017 razem z brytyjską Rodziną Królewską
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Możesz pobiec London Marathon 2017 razem z brytyjską Rodziną Królewską
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W Berlinie już procedura kto pierwszy ten lepszy nie funkcjonuje od trzech lat. Też , jak w przypadku Londynu są wstepne zapisy i losowanie. Pobiegnięcie w Londynie graniczy z cudem, ciekawy jestem ile z tych 38 osób wylosowało a ile opłaciło poprzez fundacje ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No to jakoś mi to umknęło. W każdy razie dysproporcja Berlin/Londyn jest ogromna.
No to kto mógłby byś w Polsce taką "Rodziną Królewską" ?
No to kto mógłby byś w Polsce taką "Rodziną Królewską" ?
- mariuszuk
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 37:29
- Życiówka w maratonie: 03:02
Londyn mozna tez wybiegac GFA mnie sie udalo wiec czekam na 2017, co do odpowiednika rodziny krolewskiej w PL to nie mam pojecia kto by sie nadawal.
http://connect.garmin.com/profile/mariuszuk
Marathon 03:01:52
1/2 01:19:51
10k 37:29
5k 18:34
"Biegnę bo nie mogę się zatrzymać,
Moje ciało jak maszyna
Bez kontroli śmiało goni"
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 37:45
- Życiówka w maratonie: 3:03:34
Good for Age (GFA) - Please note Good for Age entries are open to UK residents only
czyli Polacy mieszkający w Polsce mają małe szanse na zakwalifikowanie się dzięki dobremu czasowi
Pozostaje więc tak samo jak w Berlinie losowanie lub charity.
Dlaczego 20 razy więcej Polaków w Berlinie niż w Londynie? Może taniej (Londyn "bezcenny" - nie udało mi się znaleźć na ich stronie).
czyli Polacy mieszkający w Polsce mają małe szanse na zakwalifikowanie się dzięki dobremu czasowi
Pozostaje więc tak samo jak w Berlinie losowanie lub charity.
Dlaczego 20 razy więcej Polaków w Berlinie niż w Londynie? Może taniej (Londyn "bezcenny" - nie udało mi się znaleźć na ich stronie).
-
- Zaprawiony W Bojach
To, że w Londynie jest drożej to nie jest problemem. Znam wielu biegaczy którzy są gotowi za udział zapłacić. Wobec faktu, że dostanie się na listę startową jest bardzo trudne, zapraszanie do startu z rodziną królewską jest kiepskim żartem.
Ambasador w Polsce? Musiała by to być osoba o znacznym poparciu społecznym. Należy oprzeć się zatem na wynikach ostatnich wyborów. Wychodzi mi, że Jarek, Antek i kot,...
Ambasador w Polsce? Musiała by to być osoba o znacznym poparciu społecznym. Należy oprzeć się zatem na wynikach ostatnich wyborów. Wychodzi mi, że Jarek, Antek i kot,...