Trenuje bieganie 4 razy w tygodniu jadę według planu ze strony bieganie.pl. Jestem w połowie 5tygodnia treningu, wczesniej przez 3miesiace bawiłem sie w domowa silownie/kalistenike. Cwiczylem 6-7 razy w tygodniu, nigdy nie katujac dużych partii mięśni dwa dni pod rząd (regeneracja). Potem problem z ciśnieniem - 2 tyg przerwy, co konkretnie wybilo mnie z rytmu do którego jakos nie bylem w stanie powrócić. Od 5 tygodni biegam (wt,czy,Sb,Nd). Pozostale dni mam wolne i chciałbym w to wpleść ćwiczenia street workoutowe Ew. Moze silownie (ale chętniej ćwiczę na dworze. Mam 3 cele w kalistenice: Front levera, back levera oraz Human flaga. Gdy cwiczylem te 3 miechy progres byl bardzo szybki, systematycznie zblizalem sie do wykonania tych 3 "pozycji". Moim celem jest utrzymanie każdego z nich przez min. 10s. Mógłby ktos wpleść w mój plan treningowy? (jesli jest potrzebne wrzucę tu rozpiskę biegów). Czy mogę tez jednego dnia biegac i ćwiczyć silowo? Waze 73kg przy 176cm wzrostu, taka rzecz jak poziomka wykonuje be problemów i jestem ja w stanie utrzymać ok 45s. Zyciowka podciagniec nachwytem to 30, ale nie wiem czy jest to potrzebna informacja. Od razu zaznaczam ze nie chce tez się bawic w żadne białka, itp. (brak kasy).
Za odp z góry dzieki