rozmiarówka w Attiq

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Hanna77
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 43:44
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Przepraszam, że się powtarzam ale na Odzieży chyba nikt mi nie odpisze. Chodzi mi o legginsy tej firmy. Podana w tabeli wymiarów ich długość, która byłaby dla mnie ok i porównywalna do legginsów, w których biegam teraz (a jest to rozmiar xs) odpowiada rozmiarowi xl i xl+. No i mam pytanie, czy któraś z Was zaopatrywała się w tej firmie i może mi powiedzieć, czy te leggisy sa bardzo rozciągliwe i wystarczy kierować się w wyborze wzrostem a nie długością nogawki legginsów?
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Hania, ja firmy Attiq miałam tylko koszulkę, XS - nie rozciągała się i nawet była mało elastyczna, tyle mogę powiedzieć. Za to dość szybko zaczęła "łapać zapach" - czyli krótko mówiąc: śmierdziała nawet po praniu a po jednym użyciu to już nie do wytrzymania ;).
Jak z legginsami - nie mam pojęcia ...
Hanna77
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 43:44

Nieprzeczytany post

:) dzieki Beata- można ten wątek połączyć z tym, który założyłam na Odzieży. Kupię te spodnie.
Co do śmierdziuchów to też mam taką jedna koszulkę, Kipsty. No tak cuchnie, że sama siebie nie poznawałam. Nic nie pomaga, ani pranie ręczne ani w pralce ani długie moczenie w płynie. Zakładam ją tylko wtedy, gdy wiem,że nie spocę się zbytnio.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

śmierdziele moczyć w wodzie z octem!
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
ODPOWIEDZ