Czy za taką cenę można się spodziewać kompresji?:

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-852 ... _44712.htm
Kiedyś kupiłem bluzę na zamek do biegania - nie pamiętam ile kosztowała, ale byłem zadowolony... bo służyła mi dzielnie przez 3-4 lata

krakow2000 pisze:Myślisz iż to kupisz?? Słyszałem iż te rzeczy na promocji kończyły się MAX po 10-15 min. Ludzie brali po kilkanaście/dziesiąt sztuk i teraz na Allegro to sprzedają... z tą będzie to samo...
Dzięki za opinięnatny pisze:mam cały zestaw spodnie + koszulka, rozmiary M. Jak spodnie pasują prawie idealnie, to koszulka tam gdzie powinna uciskać (siatka) to wisi. Musiałbym chyba porządnie przykoksować żeby pasowała. Aż tak chudy nie jestem, a rozmiar M jest najmniejszy. Na klacie pasuje, natomiast ręce luźne. Więc koszulkę szczerze odradzam.
Co do spodni to uciskać uciskają, jako bielizna termo też można pewnie używać. Czy kompresja zadziałała i lepiej się poczułem to powiedzieć nie mogę - nie biegam tak zaawansowanie żeby czuć różnicę
5_monika pisze:http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-AF0 ... date=44647
u nas buty z lipcowej gazetki do biegania leżą w koszu w Lidlu, a z trekingowych Softshelli (z gazetki), które były w ten czwartek o 13-tej były po 4 szt męskich i damskich, ale cóż nie chciało mi się przyjść o 7-mej to nie kupiłam
krakow2000 pisze:Myślisz iż to kupisz?? Słyszałem iż te rzeczy na promocji kończyły się MAX po 10-15 min. Ludzie brali po kilkanaście/dziesiąt sztuk i teraz na Allegro to sprzedają... z tą będzie to samo...
@down
Tego ci nie powiem... to czytałem na necie... oraz opinie ludzi (facebook)... zobacz jakiej marki była to odzież/buty i sprawdź na allegro. Nie kupowałem więc nawet nie wiem co to za marka...
Na pewno taka sytuacja była w Chrzanowie gdy buty sprzedawali... w 15 min od otwarcia nie było niczego a ludzie przy kasie mieli po kilka/kilkanaście par w koszyku... znajomy chciał kupić ale nie zdołał dobiec do miejsca z butami na czas... więc jak słyszę iż ktoś kupił kilkanaście par butów to chyba nie kupił ich dla siebie bo czasu na sprawdzanie numeracji nie było raczej...
Też wstępnie jestem zadowolony - kupiłem L mam około 180 cm i tak z 85 kg.Qbc. pisze:Witam. W spr ciuchow kompresyjnych z Lidla podzielam opinie Natnego, tak samo kupilem gacie i koszulke rozmiar M. (177cm, 75kg) ost sztuki udalo mi sie zgarnac o 9wiec dosc szybko zeszly.
Spodnie sa fajne, opinaja tam gdzie maja opinac, koszulka w biku jeszcze ok ale w przedramieniu luzna. Jakosciowo wydaje sie ok, zobaczymy jak sie spr, generalnie spodnie wydaja sie bardziej dopracowane.
Nie wiem czy ilosc produktow promocyjnych w lidlu ma jakos zwiazek z miejscem zamieszkania, ale u mnie w Kato jest kilka lidlow i w najblizszym mojego zamieszkania, akurat butow bylo od groma cale 2 ogromne kosze, a ciuchy termoaktive rozchodza sie do 12, ale jakiejs tragedi nie ma.
Pozdr.
W sumie się zastanawiałem cze np. przy minusowej temperaturze te ciuchy kompresyjne dadzą radę?Skoor pisze:Ja kupilem spodnie, bluze tez juz mialem i zostawilem... teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem, bo jako pierwsza warstwa w chlodne dni by pewnie niezle to bylo...