Koszulka kompresyjna z Lidla...

Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:54
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam, niedługo promocja odzieży kompresyjnej dla biegaczy - czy ktoś ma może taką odzież?
Czy za taką cenę można się spodziewać kompresji?: :bum:
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-852 ... _44712.htm

Kiedyś kupiłem bluzę na zamek do biegania - nie pamiętam ile kosztowała, ale byłem zadowolony... bo służyła mi dzielnie przez 3-4 lata :)
Krzysiek
PKO
krakow2000
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Myślisz iż to kupisz?? Słyszałem iż te rzeczy na promocji kończyły się MAX po 10-15 min. Ludzie brali po kilkanaście/dziesiąt sztuk i teraz na Allegro to sprzedają... z tą będzie to samo...

@down

Tego ci nie powiem... to czytałem na necie... oraz opinie ludzi (facebook)... zobacz jakiej marki była to odzież/buty i sprawdź na allegro. Nie kupowałem więc nawet nie wiem co to za marka...
Na pewno taka sytuacja była w Chrzanowie gdy buty sprzedawali... w 15 min od otwarcia nie było niczego a ludzie przy kasie mieli po kilka/kilkanaście par w koszyku... znajomy chciał kupić ale nie zdołał dobiec do miejsca z butami na czas... więc jak słyszę iż ktoś kupił kilkanaście par butów to chyba nie kupił ich dla siebie bo czasu na sprawdzanie numeracji nie było raczej...
Ostatnio zmieniony 31 sie 2013, 12:37 przez krakow2000, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

krakow2000 pisze:Myślisz iż to kupisz?? Słyszałem iż te rzeczy na promocji kończyły się MAX po 10-15 min. Ludzie brali po kilkanaście/dziesiąt sztuk i teraz na Allegro to sprzedają... z tą będzie to samo...

Tak myślę, ponieważ w razie czego mogę być w poniedziałek o godzinie 8 :)
Btw, na razie nie widzę żadnych ciuchów kompresyjnych z lidla, mógłbyś dać linka?
Krzysiek
5_monika
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-AF0 ... date=44647
u nas buty z lipcowej gazetki do biegania leżą w koszu w Lidlu, a z trekingowych Softshelli (z gazetki), które były w ten czwartek o 13-tej były po 4 szt męskich i damskich, ale cóż nie chciało mi się przyjść o 7-mej to nie kupiłam :ojoj:
Awatar użytkownika
natny
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 4:09:41

Nieprzeczytany post

mam cały zestaw spodnie + koszulka, rozmiary M. Jak spodnie pasują prawie idealnie, to koszulka tam gdzie powinna uciskać (siatka) to wisi. Musiałbym chyba porządnie przykoksować żeby pasowała. Aż tak chudy nie jestem, a rozmiar M jest najmniejszy. Na klacie pasuje, natomiast ręce luźne. Więc koszulkę szczerze odradzam.

Co do spodni to uciskać uciskają, jako bielizna termo też można pewnie używać. Czy kompresja zadziałała i lepiej się poczułem to powiedzieć nie mogę - nie biegam tak zaawansowanie żeby czuć różnicę ;)
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

natny pisze:mam cały zestaw spodnie + koszulka, rozmiary M. Jak spodnie pasują prawie idealnie, to koszulka tam gdzie powinna uciskać (siatka) to wisi. Musiałbym chyba porządnie przykoksować żeby pasowała. Aż tak chudy nie jestem, a rozmiar M jest najmniejszy. Na klacie pasuje, natomiast ręce luźne. Więc koszulkę szczerze odradzam.

Co do spodni to uciskać uciskają, jako bielizna termo też można pewnie używać. Czy kompresja zadziałała i lepiej się poczułem to powiedzieć nie mogę - nie biegam tak zaawansowanie żeby czuć różnicę ;)
Dzięki za opinię :)
A można wiedzieć jaki masz wzrost i ile mniej więcej kg? Bo w razie czego nie wiem jaki rozmiar kupić :hej:
Krzysiek
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

5_monika pisze:http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-AF0 ... date=44647
u nas buty z lipcowej gazetki do biegania leżą w koszu w Lidlu, a z trekingowych Softshelli (z gazetki), które były w ten czwartek o 13-tej były po 4 szt męskich i damskich, ale cóż nie chciało mi się przyjść o 7-mej to nie kupiłam :ojoj:

No mnie to w Lidlu wkurza, że rzucą parę rzeczy i koniec :/
Za to butów jak napisałaś jest co nie miara :niewiem:
Krzysiek
krakow2000
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Widocznie co sklep to inna ilość towaru danego... tak czy siak z tego co piszecie to nie bardzo to jakieś "dobre" no ale ludzie kupują bo w sumie nie drogo...
J
Awatar użytkownika
natny
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 4:09:41

Nieprzeczytany post

ja kupowałem z myślą o termo niż o kompresji, jesień się zbliża, akurat było coś lekkiego na nogi to wziąłem. Jak ktoś ma już bieliznę termoaktywną to raczej odradzałbym zakup, aczkolwiek jak kto woli ;)

rozmiar M to 48-50 z ichniejszych metek, ja mam wzrostu ze 176 cm i 69 kg. W d&%$ ledwo się wcisnę, za to tak jak mówiłem koszulka wisi w rękach :(

Pozdrawiam
"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
krakow2000
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Znalazłem wątek z Lidlem http://www.hotmoney.pl/Klienci-Lidla-sa ... yla-a31748
Qbc.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam. W spr ciuchow kompresyjnych z Lidla podzielam opinie Natnego, tak samo kupilem gacie i koszulke rozmiar M. (177cm, 75kg) ost sztuki udalo mi sie zgarnac o 9 :) wiec dosc szybko zeszly.
Spodnie sa fajne, opinaja tam gdzie maja opinac, koszulka w biku jeszcze ok ale w przedramieniu luzna. Jakosciowo wydaje sie ok, zobaczymy jak sie spr, generalnie spodnie wydaja sie bardziej dopracowane.

Nie wiem czy ilosc produktow promocyjnych w lidlu ma jakos zwiazek z miejscem zamieszkania, ale u mnie w Kato jest kilka lidlow i w najblizszym mojego zamieszkania, akurat butow bylo od groma cale 2 ogromne kosze, a ciuchy termoaktive rozchodza sie do 12, ale jakiejs tragedi nie ma.

Pozdr.
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

krakow2000 pisze:Myślisz iż to kupisz?? Słyszałem iż te rzeczy na promocji kończyły się MAX po 10-15 min. Ludzie brali po kilkanaście/dziesiąt sztuk i teraz na Allegro to sprzedają... z tą będzie to samo...

@down

Tego ci nie powiem... to czytałem na necie... oraz opinie ludzi (facebook)... zobacz jakiej marki była to odzież/buty i sprawdź na allegro. Nie kupowałem więc nawet nie wiem co to za marka...
Na pewno taka sytuacja była w Chrzanowie gdy buty sprzedawali... w 15 min od otwarcia nie było niczego a ludzie przy kasie mieli po kilka/kilkanaście par w koszyku... znajomy chciał kupić ale nie zdołał dobiec do miejsca z butami na czas... więc jak słyszę iż ktoś kupił kilkanaście par butów to chyba nie kupił ich dla siebie bo czasu na sprawdzanie numeracji nie było raczej...

Dziś byłem po godzinie 8:20 i kupiłem sobie zestaw koszulka+spodnie.
Na przyszłość to jakiemuś forumowiczowi będę mógł kupić, ponieważ zestawów było jeszcze tak około 10.
Pewnie to zależy od miejscowości w której jest Lidl.
Krzysiek
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Qbc. pisze:Witam. W spr ciuchow kompresyjnych z Lidla podzielam opinie Natnego, tak samo kupilem gacie i koszulke rozmiar M. (177cm, 75kg) ost sztuki udalo mi sie zgarnac o 9 :) wiec dosc szybko zeszly.
Spodnie sa fajne, opinaja tam gdzie maja opinac, koszulka w biku jeszcze ok ale w przedramieniu luzna. Jakosciowo wydaje sie ok, zobaczymy jak sie spr, generalnie spodnie wydaja sie bardziej dopracowane.

Nie wiem czy ilosc produktow promocyjnych w lidlu ma jakos zwiazek z miejscem zamieszkania, ale u mnie w Kato jest kilka lidlow i w najblizszym mojego zamieszkania, akurat butow bylo od groma cale 2 ogromne kosze, a ciuchy termoaktive rozchodza sie do 12, ale jakiejs tragedi nie ma.

Pozdr.
Też wstępnie jestem zadowolony - kupiłem L mam około 180 cm i tak z 85 kg.
Pewnie różnicy nie poczujemy z kompresją i bez, ale gatki są dopracowane.
Poza tym generalnie Crivit jako marka mi pasuje... bluzę mam już kilka lat gdzie, ciuchy Kalenji musiały być wymieniane co roku ;)
Kupiłem sobie też kamizelkę odblaskową, bo zawsze oszczędzam na bezpieczeństwie :smutek:
Kiedyś czytałem, że jakiś dobry bodajże maratończyk biegał w butach z Lidla :bum:
Krzysiek
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja kupilem spodnie, bluze tez juz mialem i zostawilem... teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem, bo jako pierwsza warstwa w chlodne dni by pewnie niezle to bylo...
Awatar użytkownika
szewczykdratewka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Skoor pisze:Ja kupilem spodnie, bluze tez juz mialem i zostawilem... teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilem, bo jako pierwsza warstwa w chlodne dni by pewnie niezle to bylo...
W sumie się zastanawiałem cze np. przy minusowej temperaturze te ciuchy kompresyjne dadzą radę?
Krzysiek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ