Wymarzyłem sobie przed jesiennym sezonem spełnić małe marzenie i kupić Pegasusy. Tylko jak się za to zabrałem, to się okazało, że to nie taka prosta sprawa. Sklepy internetowe dla biegaczy czy Allegro jak już mają, to albo przebraną rozmiarówkę, albo modele stare, albo z kolei najnowsze +29, które niestety ceną odstraszają. O wyborze kolorystyki nie wspomnę :p
Zwracam się więc z zapytaniem, czy ktoś może zna, niekoniecznie polski, ale sprawdzony sklep internetowy gdzie takie butki można by nabyć? W rozsądnych cenach, a przede wszystkim w sensownym wyborze numerów?
Gdzie kupić Pegasusy?
-
- Zaprawiony W Bojach
zgiń, przepadnij, a kysz bocie.
- svether
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ilonasz22 : wszystko pięknie, tylko jak mniemam, nie wchodziłaś w poszczególne linki, wszędzie, to o czym mówiłem, przebrana rozmiarówka, nie jestem kopciuszkiem żeby założyć 42 :p
Qba Krause: a do kogo to było? bo chyba nie załapałem? ;>
Gwoli wyjaśnienia, szukam +28, od bólu +27 mogą być w wersji trial, rozmiar 45 (wkładka 29 cm), cena do 300-320
Qba Krause: a do kogo to było? bo chyba nie załapałem? ;>
Gwoli wyjaśnienia, szukam +28, od bólu +27 mogą być w wersji trial, rozmiar 45 (wkładka 29 cm), cena do 300-320

-
- Zaprawiony W Bojach
svether: do ilony, która jest paskudnym pseudoużytkownikiem, piszącym bzdury a li i jedynie reklamującym strony internetowe.
a skąd marzenia o pegasusach?
a skąd marzenia o pegasusach?
- svether
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak