Gdzie kupić Pegasusy?

Awatar użytkownika
svether
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wymarzyłem sobie przed jesiennym sezonem spełnić małe marzenie i kupić Pegasusy. Tylko jak się za to zabrałem, to się okazało, że to nie taka prosta sprawa. Sklepy internetowe dla biegaczy czy Allegro jak już mają, to albo przebraną rozmiarówkę, albo modele stare, albo z kolei najnowsze +29, które niestety ceną odstraszają. O wyborze kolorystyki nie wspomnę :p
Zwracam się więc z zapytaniem, czy ktoś może zna, niekoniecznie polski, ale sprawdzony sklep internetowy gdzie takie butki można by nabyć? W rozsądnych cenach, a przede wszystkim w sensownym wyborze numerów?
Obrazek
PKO
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zgiń, przepadnij, a kysz bocie.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
svether
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ilonasz22 : wszystko pięknie, tylko jak mniemam, nie wchodziłaś w poszczególne linki, wszędzie, to o czym mówiłem, przebrana rozmiarówka, nie jestem kopciuszkiem żeby założyć 42 :p
Qba Krause: a do kogo to było? bo chyba nie załapałem? ;>

Gwoli wyjaśnienia, szukam +28, od bólu +27 mogą być w wersji trial, rozmiar 45 (wkładka 29 cm), cena do 300-320 ;)
Obrazek
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

svether: do ilony, która jest paskudnym pseudoużytkownikiem, piszącym bzdury a li i jedynie reklamującym strony internetowe.

a skąd marzenia o pegasusach?
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
svether
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Quba: a ciężko powiedzieć skąd to marzenie. Kiedyś się naczytałem bardzo dużo pozytywnych opinii o tym modelu i tak sobie ubzdurałem, że kiedyś go kupię ;) Poza tym ostatnio dokucza mi ostroga piętowa, a gdzieś czytałem, że mają bardzo dobra amortyzację na pięcie, co jest dodatkowym ich plusem.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ