Komentarz do artykułu Mistrzostwa Świata i Europy w biegu 24

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No kurcze. Wiecie, że na piątym miejscu w reprezentacji Polski przybiegł mól kolega z lat młodości ? (biegowej młodości).
Jestem dumny, gratuluję Pedro. 254 km :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Scott Jurek na swoim profilu na fejsie skomentował, że pobite zostały oba rekordy USA - kobiet i mężczyzn. Nawet nie wiedziałam, że to w Katowicach było :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
YODA
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Poprzednim rekordzistą był Marcin Sieja z wynikiem 247.023km
bartekse
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hahaha...Rekord Marka to dawno był. Najpierw poprawił go Waldemar Pędzich w 2008, a w tym roku Marcin Sieja :)

Trochę nieaktualne macie dane
Kshysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Szkoda, że te mistrzostwa są rozgrywane w tym samym momencie co kilka najważniejszych biegów z górskiego ultra. Przecież Ci co ścigali się na UTMB, Gore-Tex Transalpine, Tor des Geants to też mocne ludzie.
Choćby taka Lizzy Hawker, która wygrywa w UTMB i tłucze rekordy świata w 24h na szosie (w zeszłym roku 247km).
napieraj.pl
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Właśnie w piątek się zastanawiałem, co reprezentanci Nowej Zelandii robią w Katowicach. Chyba trochę mało nagłośnione były te mistrzostwa.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
Nom
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja wylądowałem na weselu w "Łani". Poszedłem na spacer, w garniturze, a tu... IOANNIS KOUROS! - chyba nie trzeba przedstawiać nikomu. Potem Włoch, Ivan Cudin. Ten gostek też wygrał Spartathlon, wprawdzie raz, ale niedawno, bo w 2010. Do tego jak mu krzyknąłem, że jest Real Spartan! się uśmiechnął chłopak, przybił piątkę i pogrzał dalej. I tak dalej, i tak dalej.
Też nie przypuszczałem, że cały świat będzie biegał po Parku. Świetnie było, chyba nie spodziewali się, że gość pod krawatem, będzie im dopingował o 01:00 w środku nocy :spoczko:

Gratulacje dla Wszystkich, którym się chciało.
rossbieg+
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ha! I pomyśleć, że ja z Pedro Sawickim latam po lesie ramię w ramię! Szapoba Mistrzu! Masz łeb jak żelbeton! Klawo! :hahaha:
Awatar użytkownika
emerce
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nom pisze:Ja wylądowałem na weselu w "Łani". Poszedłem na spacer, w garniturze, a tu... IOANNIS KOUROS! - chyba nie trzeba przedstawiać nikomu. Potem Włoch, Ivan Cudin. Ten gostek też wygrał Spartathlon, wprawdzie raz, ale niedawno, bo w 2010. Do tego jak mu krzyknąłem, że jest Real Spartan! się uśmiechnął chłopak, przybił piątkę i pogrzał dalej. I tak dalej, i tak dalej.
Też nie przypuszczałem, że cały świat będzie biegał po Parku. Świetnie było, chyba nie spodziewali się, że gość pod krawatem, będzie im dopingował o 01:00 w środku nocy :spoczko:

Gratulacje dla Wszystkich, którym się chciało.
mam nadzieję, że to nie było Twoje wesele :P

i może dla Was nie ma to najmniejszego znaczenia, ale bieg odbył się w CHORZOWIE
Awatar użytkownika
Nom
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Haha, nie, nie moje.

A tak, owszem. Dla reszty kraju to... raczej Chorzów. A bezpieczniej napisać, że w Parku Wojewódzkim, bo My tutaj na miejscu raczej się w tej kwestii nie dogadamy. Stadion Śląski w Chorzowie, zawody w Katowicach, a strefa serwismenów... dokładnie pod stadionem, czyli gdzie ? :bum:

Enjoy!
Awatar użytkownika
TajPan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nowy Mistrz
ImageUploadedByTapatalk1348951161.966466.jpg
Stary Mistrz (2010) - po biegu, ze swoimi uczniami.
ImageUploadedByTapatalk1348951202.058568.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ