Komentarz do artykułu Mistrzostwa Świata i Europy w biegu 24
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Mistrzostwa Świata i Europy w biegu 24-godzinnym
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No kurcze. Wiecie, że na piątym miejscu w reprezentacji Polski przybiegł mól kolega z lat młodości ? (biegowej młodości).
Jestem dumny, gratuluję Pedro. 254 km
Jestem dumny, gratuluję Pedro. 254 km

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Scott Jurek na swoim profilu na fejsie skomentował, że pobite zostały oba rekordy USA - kobiet i mężczyzn. Nawet nie wiedziałam, że to w Katowicach było 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Szkoda, że te mistrzostwa są rozgrywane w tym samym momencie co kilka najważniejszych biegów z górskiego ultra. Przecież Ci co ścigali się na UTMB, Gore-Tex Transalpine, Tor des Geants to też mocne ludzie.
Choćby taka Lizzy Hawker, która wygrywa w UTMB i tłucze rekordy świata w 24h na szosie (w zeszłym roku 247km).
Choćby taka Lizzy Hawker, która wygrywa w UTMB i tłucze rekordy świata w 24h na szosie (w zeszłym roku 247km).
napieraj.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie w piątek się zastanawiałem, co reprezentanci Nowej Zelandii robią w Katowicach. Chyba trochę mało nagłośnione były te mistrzostwa.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Nom
- Stary Wyga
Ja wylądowałem na weselu w "Łani". Poszedłem na spacer, w garniturze, a tu... IOANNIS KOUROS! - chyba nie trzeba przedstawiać nikomu. Potem Włoch, Ivan Cudin. Ten gostek też wygrał Spartathlon, wprawdzie raz, ale niedawno, bo w 2010. Do tego jak mu krzyknąłem, że jest Real Spartan! się uśmiechnął chłopak, przybił piątkę i pogrzał dalej. I tak dalej, i tak dalej.
Też nie przypuszczałem, że cały świat będzie biegał po Parku. Świetnie było, chyba nie spodziewali się, że gość pod krawatem, będzie im dopingował o 01:00 w środku nocy
Gratulacje dla Wszystkich, którym się chciało.
Też nie przypuszczałem, że cały świat będzie biegał po Parku. Świetnie było, chyba nie spodziewali się, że gość pod krawatem, będzie im dopingował o 01:00 w środku nocy

- emerce
- Stary Wyga
mam nadzieję, że to nie było Twoje wesele :PNom pisze:Ja wylądowałem na weselu w "Łani". Poszedłem na spacer, w garniturze, a tu... IOANNIS KOUROS! - chyba nie trzeba przedstawiać nikomu. Potem Włoch, Ivan Cudin. Ten gostek też wygrał Spartathlon, wprawdzie raz, ale niedawno, bo w 2010. Do tego jak mu krzyknąłem, że jest Real Spartan! się uśmiechnął chłopak, przybił piątkę i pogrzał dalej. I tak dalej, i tak dalej.
Też nie przypuszczałem, że cały świat będzie biegał po Parku. Świetnie było, chyba nie spodziewali się, że gość pod krawatem, będzie im dopingował o 01:00 w środku nocy![]()
i może dla Was nie ma to najmniejszego znaczenia, ale bieg odbył się w CHORZOWIE
- Nom
- Stary Wyga
Haha, nie, nie moje.
A tak, owszem. Dla reszty kraju to... raczej Chorzów. A bezpieczniej napisać, że w Parku Wojewódzkim, bo My tutaj na miejscu raczej się w tej kwestii nie dogadamy. Stadion Śląski w Chorzowie, zawody w Katowicach, a strefa serwismenów... dokładnie pod stadionem, czyli gdzie ?
Enjoy!
A tak, owszem. Dla reszty kraju to... raczej Chorzów. A bezpieczniej napisać, że w Parku Wojewódzkim, bo My tutaj na miejscu raczej się w tej kwestii nie dogadamy. Stadion Śląski w Chorzowie, zawody w Katowicach, a strefa serwismenów... dokładnie pod stadionem, czyli gdzie ?

Enjoy!