http://www.maratonwarszawski.com/index.html
Nie ludziska, ja Wam mówię nie warto trenowaćhugra pisze:FajnieU mnie wszystko bedzie zalezało od nasilenia treningów.Bez planu samym bieganiem niczego nie załatwie a i nieregularność także jest przeszkoda.Zabiore się do cięzkiej pracy i postaram się wystartować
Rozmowa kontrolowana!andrut pisze:Z rozpędu po PMW wierzę, że uda mi się skończyć MW.
Z planem treningowym i pacemakerem z 2:00 PMW - wszystko jest możliwe.
Jest siła, jest moc, jest radość!
Będziesz czegoś potrzebował, to odezwij się do mnie na PWandrut pisze:Zającu, jeśli dla swojego stada polecisz którykolwiek z planów treningowych, to nawet przygotuję się lepiej niż w nim. Żeby nie odstawać momentami pod koniec.
Ale jest na to czas.
Będzie siła!,będzie moc!,będzie radość!,już trenuje na wrzesień!.Jeszcze raz dzięki za zającowanie na pmw.Do zobaczenia jesienią.powazny pisze:Będziesz czegoś potrzebował, to odezwij się do mnie na PWandrut pisze:Zającu, jeśli dla swojego stada polecisz którykolwiek z planów treningowych, to nawet przygotuję się lepiej niż w nim. Żeby nie odstawać momentami pod koniec.
Ale jest na to czas.
Moim skromnym zdaniem, żeby się odpowiednio przygotować, to w połowie kwietnia trzebaby ruszyć z kopyta
Tak teraz tak-kilka chwil temu był inny napis (wiem, bo tam niedawno zaglądałam)martinelli pisze:czy u was też jest tylko licznik i napis-wystartowali ?
w żaden sposób nie mogę przejść na dalszą stronę