Mam pytanie jak najlepiej czyścic swoją odzież do biegania
Czyszczenie Odzieży
-
Psycho
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!
?? Czy można ją prać w pralce w niskich temperaturach czy lepiej ręcznie
?? I w czy najlepiej je prać w proszku czy płynie?? I jakim??
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Na każdej odzieży jest napisane jak ją prać. Zazwyczaj w niskich temperaturach (mniej niż 30 stopni)
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
prosta sprawa metka Ci powie wszystko.A ja mysle ,ze napewno plynow sie nie stosuje[zapychasz mikro pory] .Recznie nie zniszczysz ubran nawet jak mozna w prali,pozdrawiam 
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja Wam powiem, że jak czasem sprzedawca bedzie chciał wcisakć specjalne preparaty do czyszczenia np. softshelu czy goretexu nie dajcie się im zwieśc. Są to bajery które maja w swoim składzie zwykłe mydło z innymi śmieciami aby jakoś pachniało. NAjlepiej kupic płatki mydlane albo szare mydło za 2 zł a nie cuda w sprejach za 30-40 zł.
Jak używacie detergenów do ciuchów pamiętajcie o bardzo dobrym płukaniu (ja np. wlączam dodatkowe płukanie bez płunu) bo inaczej zostanie to w materiale i może powodować otarcia a nawet uczulenie.
Jak używacie detergenów do ciuchów pamiętajcie o bardzo dobrym płukaniu (ja np. wlączam dodatkowe płukanie bez płunu) bo inaczej zostanie to w materiale i może powodować otarcia a nawet uczulenie.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".