PATATAJEC - komentarze
Moderator: infernal
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
No to dalej już sms'owo
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Widać dziewczyny też sie umieją 'bawić' na całego
a zając sie pewnie przeprowadził w końcu ma ogródek do pilnowania...
Krzyś z Prosiaczkiem i resztą tygrysków tęsknili i musiał wrócić do 100-milowego lasu
a zając sie pewnie przeprowadził w końcu ma ogródek do pilnowania...
Krzyś z Prosiaczkiem i resztą tygrysków tęsknili i musiał wrócić do 100-milowego lasu
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Powiedział Kłapouchy !Raul7 pisze:... a zając sie pewnie przeprowadził w końcu ma ogródek do pilnowania...
Przy okazji, to Ty Raul już się nieźle wkręciłeś w to bieganie. Kiedyś myślałem, że Ci się znudzi prędko, a tu się okazało, że to ja miałem przerwę na 7 miesięcy, a Ty przez ten czas biegałeś . Pozdro!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
masz nerwy.. ja bym z takim towarzystwem nie wytrzymał
schłodzenie?█► 3'59" - 79%
- szy
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:01
- Życiówka w maratonie: 3:19:17
wygląda na to, że ostatnia setka była z przytupemmimik pisze:masz nerwy.. ja bym z takim towarzystwem nie wytrzymał
Mój profil Strava: https://www.strava.com/athletes/43888753
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Też sie zdziwiłem że tak długo wytrzymałem. a jeszcze bardziej dziwie sie że tak długo piłki nie tknąłem!! to jest dopiero wyczyn..PATATAJEC pisze:Powiedział Kłapouchy !Raul7 pisze:... a zając sie pewnie przeprowadził w końcu ma ogródek do pilnowania...
Przy okazji, to Ty Raul już się nieźle wkręciłeś w to bieganie. Kiedyś myślałem, że Ci się znudzi prędko, a tu się okazało, że to ja miałem przerwę na 7 miesięcy, a Ty przez ten czas biegałeś . Pozdro!
hehe kłapouchy dobre
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No pewno, że schłodzenie - gorąco było, to musiałem trochę przycisnąć, żeby powiało trochę ... a z Tymi nerwami, to wcale nie mam. Chciałem zwrócić uwagę, ale bałem się, że dziewczyny wyjmą noże i kastety i mnie skatują na tym boisku .szy pisze:wygląda na to, że ostatnia setka była z przytupemmimik pisze:masz nerwy.. ja bym z takim towarzystwem nie wytrzymał
Z piłką to jest tak, że trzeba skrzyknąć chłopa na jedną godzinę, zawsze komuś coś wypadnie itp. Z bieganiem prościej i jaka radocha, że samemu się do czegoś doszło.Raul7 pisze:Też sie zdziwiłem że tak długo wytrzymałem. a jeszcze bardziej dziwie sie że tak długo piłki nie tknąłem!! to jest dopiero wyczyn..
Hahaha... Wyobraziłem sobie Ciebie w towarzystwie tych małolat...najgłośniej bekającą... Nieeeee! Wizjo, precz mi z oczu i nie wracaj więcej!bikerka pisze:jak się bawić, to tylko na całegoWidać dziewczyny też sie umieją 'bawić' na całego
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Ło kurka,
Leszno. Miałam kiedyś eksa z Rawicza i - nie powiem - okolice eleganckie i płaskie, w sam raz na bieganie :D
Tylko tego błota współczuje trochę, bo niefajnie się taką kupę stopami mieli
Leszno. Miałam kiedyś eksa z Rawicza i - nie powiem - okolice eleganckie i płaskie, w sam raz na bieganie :D
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pardita! To Leszno moje to takie malutkie, pod Warszawą, przy Puszczy Kampinoskiej. Twój ex pewnie tu nie zaglądał :D! A błocisko niefajne - dokładnie miałem takie kupne skojarzenia dziś... moje seledynowe wstawki w butach są teraz gówniano-brązowe. Aj dont lajk it. Pozdrawiam!pardita pisze:Ło kurka,
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
eeee,
no to to nie to Leszno - ja myślałam o tym w Wielkopolsce
Czyli mówisz z tym bieganiem to gówniana sprawa... ?
no to to nie to Leszno - ja myślałam o tym w Wielkopolsce
Czyli mówisz z tym bieganiem to gówniana sprawa... ?
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hehe! Może się wydawać z boku, że gówniana sprawa... No cóż, będę się tłumaczył zawczasu, jak Roy z IT CROWD: "It's chocolate, it's chocolate. It's not shit. It's chocolate. It's my dessert..."
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
- Życiówka w maratonie: brak
Roy generalnie wymiata, chociaż w sumie nie wiem, który lepszyPATATAJEC pisze:jak Roy z IT CROWD: "It's chocolate, it's chocolate. It's not shit. It's chocolate. It's my dessert..."
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Cała trójka miażdży!Aśka pisze:Roy generalnie wymiata, chociaż w sumie nie wiem, który lepszyPATATAJEC pisze:jak Roy z IT CROWD: "It's chocolate, it's chocolate. It's not shit. It's chocolate. It's my dessert..."