Dobra, wiadomo o co chodziSkoor pisze:Jakos nie potrafie sobie wyobrazic jak uda dotykaja stop

Chodzi mi o to do jakiego poziomu schodzić? Miednica na równym poziomie z kolanami?
Tak? - https://www.youtube.com/watch?v=2-OmXZqf32g

Moderator: infernal

Dobra, wiadomo o co chodziSkoor pisze:Jakos nie potrafie sobie wyobrazic jak uda dotykaja stop

Pytanie tylko, czy nie rozwalisz sobie przy okazji kolan, no, ale nie musisz. Nie zawsze chodzi tylko o wzmocnienie czegoś - czasem ważniejsze jest niezrobienie sobie przy tej okazji krzywdy.majak pisze:mam nadzieję, że uda mi się wzmocnić nogi także przekraczając tę pieprzoną linię palców

ale nie martw się, moja żona też nie potrafi zrobić przysiadu tak, żeby nie wypchnąć kolan do przodu, córka to nie kuma czaczy jak tu zrobić przysiad i nie oderwać pięt od podłogi. Nie wiem czego ich tam uczą na tym wf-ie ale na 100% nie poprawnej techniki ćwiczeń.
 ale nie martw się, moja żona też nie potrafi zrobić przysiadu tak, żeby nie wypchnąć kolan do przodu, córka to nie kuma czaczy jak tu zrobić przysiad i nie oderwać pięt od podłogi. Nie wiem czego ich tam uczą na tym wf-ie ale na 100% nie poprawnej techniki ćwiczeń.