Moderator: infernal
Po co Ci kolejna technologia? Zainwestuj w coś, co pozwoli Ci częściej trenować jeśli masz własnie braki czasowesochers pisze:Ano szykuje się do sprzedaży, czekam tylko na nowego footpoda. Bieżnię to mogę tartanowąja tu chodzę i szukam rzeczy do wywalenia z domu, a Ty mi takie rady dajesz, żebym takiego klamota wstawiał? Kolega
![]()
Jesteś już doświadczonym biegaczem, nie potrzebujesz tempa chwilowegosochers pisze:To nie kolejna, powrót do korzenichodzi o tempo chwilowe, kroki to ciekawostka na wykres.
Ja tam lubie tempo chwilowe i strasznie mi brakuje w garminie miarka co 5sek. W suunto było sekundowe.infernal pisze:Jesteś już doświadczonym biegaczem, nie potrzebujesz tempa chwilowegosochers pisze:To nie kolejna, powrót do korzenichodzi o tempo chwilowe, kroki to ciekawostka na wykres.
Dzięki, to bardzo budująceneevle pisze:Świetny ten długi BNP. W mojej ocenie najbardziej wartościowy trening do połówki - kiedyś bardzo dużo mi dał. Tylko żeby tempa na tej ostatniej piątce układały się odwrotnie.
Może następne spróbuję na bieżni. Ale kolejne jak będę mieć, to bedzie 8 powtórzeń, wiec na bieżni będzie można czegoś dostac... Przyjemniej (choć fizycznie trudniej) jest w terenieinfernal pisze:W sobotę miałaś niezła orkęTakie bieganie na zróżnicowanym terenie na pewno odda. Fakt, może lepiej trzymać konkretną prędkość ale wiadomo że na zawodach też nie biegnie się idealnie równo
A ja wole na bieżni, aniżeli w terenie. Bieżnia super sprawakasza_manna pisze:Może następne spróbuję na bieżni. Ale kolejne jak będę mieć, to bedzie 8 powtórzeń, wiec na bieżni będzie można czegoś dostac... Przyjemniej (choć fizycznie trudniej) jest w terenie
Wysłane z mojego SM-G970F .
Zdecydowanie upodobania. Mnie beixnka psychicznie męczyła, właśnie dlatego, że widziałam dokładnie ile jeszcze przede mną kółko, pół kółka. W terenie nie wiem przy któryn drzewie skończy się odcinek, więc mniej mnie to torturujeinfernal pisze:A ja wole na bieżni, aniżeli w terenie. Bieżnia super sprawakasza_manna pisze:Może następne spróbuję na bieżni. Ale kolejne jak będę mieć, to bedzie 8 powtórzeń, wiec na bieżni będzie można czegoś dostac... Przyjemniej (choć fizycznie trudniej) jest w terenie
Wysłane z mojego SM-G970F .W moim przypadku też na głowę dobrze to działa - zostały, 3 okrążenia, dwa, jedno. Koniec
![]()
Tak więc, to kwestia upodobania
Dokładnie, skupiam się na tempie nie dystansiekasza_manna pisze:. W terenie nie wiem przy któryn drzewie skończy się odcinek, więc mniej mnie to torturuje![]()
Wysłane z mojego SM-G970F .