co tam net, przy się dodatkowy "Core Stability"ale niestety mam remont w domu co znacznie utrudnia mi dostęp do neta![]()
![spoko :spoko:](./images/smilies/icon_cool.gif)
![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moderator: infernal
co tam net, przy się dodatkowy "Core Stability"ale niestety mam remont w domu co znacznie utrudnia mi dostęp do neta![]()
A byl!Chatson pisze:Ha, niewykluczone!WszystkieNazwyZajete pisze:Również czekam na relacje z 1,5k! Pozdrawiam
p.s Na AMPach w Łodzi pewnie gdzieś się tam przepychalismyA co kolega biegał na AMP-ach?
Jaki rezultat końcowy?
Pięknie! Widzę, że to może być początek "nowej wielkiej miłośći"!WszystkieNazwyZajete pisze:A byl!Chatson pisze:Ha, niewykluczone!WszystkieNazwyZajete pisze:Również czekam na relacje z 1,5k! Pozdrawiam
p.s Na AMPach w Łodzi pewnie gdzieś się tam przepychalismyA co kolega biegał na AMP-ach?
Jaki rezultat końcowy?
Rezultat 117 miejsce(19;50), ale nigdy przedtem nie biegalem, czasem do autobusu. Pan Andrzej mnie namowil do startu, a pozniej zainspirowal do treningow. Teraz sie szykuje na nastepny rok na Lodz.
rene87 pisze:Super trening Chłopaku ! Życzę powodzenia w Łodzi !
mnie tez dzisiejsz trening pozytywnie zaskoczyłto brac sie za te krotkie czy nie ?
![]()