Ja chyba bym się przeprosił z bieganiem po tylu badaniach i niewiedzy dalszej. Tzn coś wiemy, ale czyto jest na 100% to? Niezły test psychy

Moderator: infernal
tak też robię, ale wspieram się "znachorami" może prawie któremuś się uda.Ciawaraz pisze:A ja myśle ze najlepszy sposob to samego siebie leczyc jedt to ryzykowne i pewnie czasochłonne opierajace sie na metodzie prób i błędów czytania masy artykułów w necie szukania właściwej drogi
jak wygram w lottoSylw3g pisze:
Z tym wyjazdem do Niemiec, to mówiłem serio.
jackma pisze:jak wygram w lottoSylw3g pisze: Z tym wyjazdem do Niemiec, to mówiłem serio.
Jak dobrze rozumiem to Ty miałeś diagnozę i pojechałeś tylko na zabieg. Nie wyobrażam się w mojej sytuacji szukać przyczyny dolegliwości w Niemczech, niemieckiego nie znam, a tak szczerze powiedziawszy to nawet po naszemu ciężko mi wytłumaczyć lekarzowi co i jak, chyba, że ci nasi lekarze są niekumaci(bo czasami mam takie wrażenie). Z drugiej strony nawet gdym takie coś ogarnąłem czasowo to finansowo jest kiepsko, bo na jednej wizycie by się nie skończyło a dojazd też kosztuje. Bieganie to nie mój zawód więc w najgorszej opcji będzie jogging a nie rywalizacja. W normalnym życiu moja dolegliwość to tylko niewielki dyskomfort.Buddy pisze:jackma pisze:jak wygram w lottoSylw3g pisze: Z tym wyjazdem do Niemiec, to mówiłem serio.![]()
![]()
Myslisz się. OP łąkotki w HD kosztowało dokładnie tyle samo co w PL. Przychodzę potem na 2 dzień do rodzinnego na zdjęcie drenażu, on wiedział o zabiegu, mówię co i jak, a on, że pewnie dziś albo jutro przyjdzie jakaś dokumentacja do niego. Za moment przychodzi asystentka i mówi, doktorze fax coś wypluwa. A faxem przyszły fotki z moim kolankiem inside i opis. Mi opadła koparka, pan doktor pozbierał, uśmiechnął się, sciągnął sęczki. A, że sam miał sportową specjalizację i był lekarzem miejscowego klubu, to życzył szybkiego powrotu do formy i pozwolił za 4 tyg truchtać.
Także z tymi cenami to nie jest tak do końca... Ja możesz to poszukaj i popróbuj
aha od tamtego momentu chyba 15K natłukłem i jakieś pebesty po drodze też były
nie, tylko połknąłem piłkęGife pisze:Cycki urosły?cóż..natura nie znosi próżni
ja dzisiaj tez ledwo siusiaka widziałem..brzuch ? bebechjackma pisze:nie, tylko połknąłem piłkęGife pisze:Cycki urosły?cóż..natura nie znosi próżni
ale niewielką, a żona powiedziała, że zima będzie łagodna bo kaloryfer schowałem