rozwalilas mnie tym tekstem!!!Księżna pisze:
Gife, można - biegam... ale jeśli o ścisłość chodzi, to raczej w tych legginsach, które mają wstawkę materiału a nie jeden szew po środku
Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)
Moderator: beata
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Problem moim jakże skromnym zdaniem jest głębszy, i tkwi, jakby to powiedzieć, w samej naturze rzeczy. O tuż, to nie jest tak, że kobiety mają mniejszą potrzebę rywalizacji... ja myślę, że mają taką samą jak mężczyźni (tylko może na trochę innych polach), ale kobiety i mężczyźni zupełnie inaczej rozwiązują konflikty w obrębie własnej płci.joanna1012 pisze:Tak sobie czytam posty w melanżu i tam awantura goni awanturę - każdy, każdemu udowadnia że nie ma racji i że jego bieganie jest bez sensu
a tutaj luzik cisza spokój ...no zupełna nuda
chyba że się któryś z facetów na chwilkę wtrąci jacy to oni biedni i dyskryminowani to się wtedy coś dzieje - ale zacięcie mniejsze u kobitek to i wątek ma 20 postów nie 200
coś z tą naszą potrzebą rywalizacji naprawdę jest nie tak.
Widać to już w przedszkolu. Dziewczynki z dziewczynkami unikają bezpośredniej konfrontacji, nawet gdy jedna ma coś do drugiej, to uśmiechają się do siebie i nie okazują jedna drugiej zasadniczo agresji... za to dowalają tej drugiej obrabiając jej pupę za plecami... np. że coś tam w jej ubraniu jest nie tak itd. Natomiast chłopcy od razu "dadzą sobie po buzi"... i za dwie godziny mogą być już najlepszymi kolegami.
Wracając do meritum czyli do "potrzeby rywalizacji"... hmm... wydaje mi się, że u kobiet jest ona nie mniejsza niż u mężczyzn. Przecież od wieków wykorzystywali to mężczyźni, chcąc poderwać jedną kobietę, zamiast zacząć ją podrywać, aby poruszyć jej próżność matkę potrzeby rywalizacji u kobiet , zaczynali bezczelnie podrywać jej koleżankę. A już szczytem bezczelności jest "zwierzenie się tej pierwszej", że ta druga (tj. pozorny obiekt zainteresowań) ma takie piękne oczy.
Wracając do biegowych przykładów, wystarczy poczytać chociażby blog DOM... ona czasami wspomina, a to że na jakimś biegu wyraźna zwyciężczyni głośno wyraziła (przecież złośliwą) opinię... "że w tym roku to nie było się z kim ścigać", a to o jakiś tam mistrzostwach polski , że te już nie maj takiej rangi jak kiedyś i się właściwie nie liczą (w kontekście wyniku rywalki uzyskanym na tychże zawodach oczywiscie) itd. itd.
Wbrew pozorom świat mentalności mężczyzn i świat mentalności kobiet, można sobie wyobrazić jako dwa koła jedno męskie drugie żeńskie, które zachodzą większą częścią na siebie. Na prawdę aż tak wiele się nie różnimy.
Tak sądzę.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2012, 14:18 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Zaprawiony W Bojach
ja tam bym mogla swoja wrzucic w majtasach ale pod warunkiem ze zamiescilby ja ktos inny wraz z fotkami paru innych osob, bez podpisywania tak zeby nie mozna bylo sie domyslec, ktora to mojabianka pisze:O rany! dziewczyny!!!!! robi sie ciekawie! pare godzin mnie nie bylo na forum a tu juz fotki sie pojawiaja!!
szacun za odwage.. nagusienkie udo prawie!! no i plecy tez ladne!
no to jak? wstawiamy glupie fotki? no ale jak ja w tych stringach.. z takim brzuchem... Moge przepisac sie jednak do druzyny pantalonow? bo w pantalonach jakos razniej fotke zrobic..
oj tam no takich tematow ktore pasowalyby jedynie do strefy kobiet nie jest duzo. wiekszosc jest poruszana w innych dzialach, bez sensu je powielac.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ten, tego... no... a słyszałyście o tym że spory odsetek kobiet biegających zalicza w trakcie orgazmybianka pisze:rozwalilas mnie tym tekstem!!!Księżna pisze:
Gife, można - biegam... ale jeśli o ścisłość chodzi, to raczej w tych legginsach, które mają wstawkę materiału a nie jeden szew po środku
Si, si:-)zoltar7 pisze:Wbrew pozorom świat mentalności mężczyzn i świat mentalności kobiet, można sobie wyobrazić jako dwa koła jedno męskie drugie żeńskie, które zachodzą większą częścią na siebie. Na prawdę aż tak wiele się nie różnimy.
Tak sądzę.
Dobry materiał na konkursikLadyE pisze: ja tam bym mogla swoja wrzucic w majtasach ale pod warunkiem ze zamiescilby ja ktos inny wraz z fotkami paru innych osob, bez podpisywania tak zeby nie mozna bylo sie domyslec, ktora to moja
-
- Zaprawiony W Bojach
Ksiezna jakbys sie pisala i udalo by sie namowic pozostale dziewczyny prowadzace blogi (a moze nie tylko...) byloby super
nieee raczej nie chodzi o szewbianka pisze:Księżna pisze:
Ten, tego... no... a słyszałyście o tym że spory odsetek kobiet biegających zalicza w trakcie orgazmy
hmmm.... czyli gruuuuuuby szew po srodku..
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Konkurs dupny? Może być.
Noooo...hm... nie wiem czy szew ma takie znaczenie w tym-i-owym;-) Trzeba by potestować... I później do działu testów ankieta a potem opracowanie i artykuł "W których legg miewasz największe, najczęstsze biegowe orgazmy"
Noooo...hm... nie wiem czy szew ma takie znaczenie w tym-i-owym;-) Trzeba by potestować... I później do działu testów ankieta a potem opracowanie i artykuł "W których legg miewasz największe, najczęstsze biegowe orgazmy"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Wystarczy wyjechać na weekend, a tu tyle się dzieje!
No i się czegoś nauczyłem Nawet nie wiedziałem, że tyle rodzajów istnieje idę sprawdzić jak wygląda część z tych wynalazków, bo niektóre nazwy nic mi nie mówią :P Jeszcze się dowiem, że wcale nie biegam w tym co myślałem!LadyE pisze:no dobra mamy wiec zwykle figi, panty, tangi, bokserki, francuskie szorty, biodrowki, stringi, stringo-szorty, mikro stringi, pantalony, majtki z klapa (maja jakas nazwe???)... za duzo tego
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Fakt, ja odróżnię od biedy stringi, figi i bokserki, a reszta to zagadka, szczególnie próba wyobrażenia sobie stringoszortów lasuje mi mózg :D
The faster you are, the slower life goes by.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Złośliwa bestia :P I się wydałoLadyE pisze:jakbys nosil meska to bys az takiego problemu nie mial
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
86 postów o gaciach !!!
wow nie sądziłam, że się da - chociaż trzeba przyznać że nam panowie pomogli
wow nie sądziłam, że się da - chociaż trzeba przyznać że nam panowie pomogli
W dobie internetu nie należy mózgowi stresów dostarczać tylko trzeba sobie w googlach wpisać stringo szorty i cała tajemnica pryska ... to takie szorty co się wrzynająklosiu pisze: , szczególnie próba wyobrażenia sobie stringoszortów lasuje mi mózg :D
- bieska
- Wyga
Co za dyskryminacja!! A nie mogą być luźne stringi, zamiast wrzynające szorty?joanna1012 pisze:W dobie internetu nie należy mózgowi stresów dostarczać tylko trzeba sobie w googlach wpisać stringo szorty i cała tajemnica pryska ... to takie szorty co się wrzynają
Szukajka nie gryzie!!!!!!
Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
-
- Zaprawiony W Bojach
potrafie byc tez milamisthunt3r pisze:Złośliwa bestia :P I się wydałoLadyE pisze:jakbys nosil meska to bys az takiego problemu nie mial
o prosze specjalnie dla tych ktorym cos tam sie lasuje
http://nokautimg2.pl/p-9f-1f-9f1f2d558e ... a-n-79.jpg