Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

bianka
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:
Gife, można - biegam... ale jeśli o ścisłość chodzi, to raczej w tych legginsach, które mają wstawkę materiału a nie jeden szew po środku :hej:
:hahaha: rozwalilas mnie tym tekstem!!! :hejhej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

joanna1012 pisze:Tak sobie czytam posty w melanżu i tam awantura goni awanturę - każdy, każdemu udowadnia że nie ma racji i że jego bieganie jest bez sensu
a tutaj luzik cisza spokój ...no zupełna nuda
chyba że się któryś z facetów na chwilkę wtrąci jacy to oni biedni i dyskryminowani :) to się wtedy coś dzieje - ale zacięcie mniejsze u kobitek to i wątek ma 20 postów nie 200 :)
coś z tą naszą potrzebą rywalizacji naprawdę jest nie tak.
Problem moim jakże skromnym zdaniem jest głębszy, i tkwi, jakby to powiedzieć, w samej naturze rzeczy. O tuż, to nie jest tak, że kobiety mają mniejszą potrzebę rywalizacji... ja myślę, że mają taką samą jak mężczyźni (tylko może na trochę innych polach), ale kobiety i mężczyźni zupełnie inaczej rozwiązują konflikty w obrębie własnej płci.
Widać to już w przedszkolu. Dziewczynki z dziewczynkami unikają bezpośredniej konfrontacji, nawet gdy jedna ma coś do drugiej, to uśmiechają się do siebie i nie okazują jedna drugiej zasadniczo agresji... za to dowalają tej drugiej obrabiając jej pupę za plecami... np. że coś tam w jej ubraniu jest nie tak itd. Natomiast chłopcy od razu "dadzą sobie po buzi"... i za dwie godziny mogą być już najlepszymi kolegami.
Wracając do meritum czyli do "potrzeby rywalizacji"... hmm... wydaje mi się, że u kobiet jest ona nie mniejsza niż u mężczyzn. Przecież od wieków wykorzystywali to mężczyźni, chcąc poderwać jedną kobietę, zamiast zacząć ją podrywać, aby poruszyć jej próżność matkę potrzeby rywalizacji u kobiet :ble: , zaczynali bezczelnie podrywać jej koleżankę. A już szczytem bezczelności jest "zwierzenie się tej pierwszej", że ta druga (tj. pozorny obiekt zainteresowań) ma takie piękne oczy. :bum:
Wracając do biegowych przykładów, wystarczy poczytać chociażby blog DOM... ona czasami wspomina, a to że na jakimś biegu wyraźna zwyciężczyni głośno wyraziła (przecież złośliwą) opinię... "że w tym roku to nie było się z kim ścigać", a to o jakiś tam mistrzostwach polski :oczko: , że te już nie maj takiej rangi jak kiedyś i się właściwie nie liczą (w kontekście wyniku rywalki uzyskanym na tychże zawodach oczywiscie) itd. itd.

Wbrew pozorom świat mentalności mężczyzn i świat mentalności kobiet, można sobie wyobrazić jako dwa koła jedno męskie drugie żeńskie, które zachodzą większą częścią na siebie. Na prawdę aż tak wiele się nie różnimy. :bum:
Tak sądzę. :spoczko:
Ostatnio zmieniony 26 maja 2012, 14:18 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bianka pisze:O rany! dziewczyny!!!!! robi sie ciekawie! pare godzin mnie nie bylo na forum a tu juz fotki sie pojawiaja!!
szacun za odwage.. nagusienkie udo prawie!! no i plecy tez ladne!

no to jak? wstawiamy glupie fotki? :hejhej: no ale jak ja w tych stringach.. z takim brzuchem... Moge przepisac sie jednak do druzyny pantalonow? bo w pantalonach jakos razniej fotke zrobic..
ja tam bym mogla swoja wrzucic w majtasach ale pod warunkiem ze zamiescilby ja ktos inny wraz z fotkami paru innych osob, bez podpisywania tak zeby nie mozna bylo sie domyslec, ktora to moja :ojoj: :hahaha:

oj tam no takich tematow ktore pasowalyby jedynie do strefy kobiet nie jest duzo. wiekszosc jest poruszana w innych dzialach, bez sensu je powielac.
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

bianka pisze:
Księżna pisze:
Gife, można - biegam... ale jeśli o ścisłość chodzi, to raczej w tych legginsach, które mają wstawkę materiału a nie jeden szew po środku :hej:
:hahaha: rozwalilas mnie tym tekstem!!! :hejhej:
Ten, tego... no... a słyszałyście o tym że spory odsetek kobiet biegających zalicza w trakcie orgazmy :hej:
zoltar7 pisze:Wbrew pozorom świat mentalności mężczyzn i świat mentalności kobiet, można sobie wyobrazić jako dwa koła jedno męskie drugie żeńskie, które zachodzą większą częścią na siebie. Na prawdę aż tak wiele się nie różnimy. :bum:
Tak sądzę. :spoczko:
Si, si:-)
LadyE pisze: ja tam bym mogla swoja wrzucic w majtasach ale pod warunkiem ze zamiescilby ja ktos inny wraz z fotkami paru innych osob, bez podpisywania tak zeby nie mozna bylo sie domyslec, ktora to moja
Dobry materiał na konkursik :bum:
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Księżna pisze:
Ten, tego... no... a słyszałyście o tym że spory odsetek kobiet biegających zalicza w trakcie orgazmy :hej:

hmmm.... czyli gruuuuuuby szew po srodku.. :hejhej:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ksiezna jakbys sie pisala i udalo by sie namowic pozostale dziewczyny prowadzace blogi (a moze nie tylko...) byloby super :hej:
bianka pisze:
Księżna pisze:

hmmm.... czyli gruuuuuuby szew po srodku.. :hejhej:
nieee :hahaha: raczej nie chodzi o szew ;)
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Konkurs dupny? Może być. :bum:

Noooo...hm... nie wiem czy szew ma takie znaczenie w tym-i-owym;-) Trzeba by potestować... I później do działu testów ankieta a potem opracowanie i artykuł "W których legg miewasz największe, najczęstsze biegowe orgazmy"
:hahaha:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oj dziewczyny dziewczyny :nienie:
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Wystarczy wyjechać na weekend, a tu tyle się dzieje!
LadyE pisze:no dobra mamy wiec zwykle figi, panty, tangi, bokserki, francuskie szorty, biodrowki, stringi, stringo-szorty, mikro stringi, pantalony, majtki z klapa (maja jakas nazwe???)... za duzo tego :trup:
No i się czegoś nauczyłem :) Nawet nie wiedziałem, że tyle rodzajów istnieje idę sprawdzić jak wygląda część z tych wynalazków, bo niektóre nazwy nic mi nie mówią :P Jeszcze się dowiem, że wcale nie biegam w tym co myślałem!
Obrazek
Because Running Sucks
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jakbys nosil meska to bys az takiego problemu nie mial ;) :bleble: :hahaha:
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40

Nieprzeczytany post

Fakt, ja odróżnię od biedy stringi, figi i bokserki, a reszta to zagadka, szczególnie próba wyobrażenia sobie stringoszortów lasuje mi mózg :D
The faster you are, the slower life goes by.
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:jakbys nosil meska to bys az takiego problemu nie mial ;) :bleble: :hahaha:
Złośliwa bestia :P I się wydało ;)
Obrazek
Because Running Sucks
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

86 postów o gaciach !!!
wow :) nie sądziłam, że się da :) - chociaż trzeba przyznać że nam panowie pomogli
klosiu pisze: , szczególnie próba wyobrażenia sobie stringoszortów lasuje mi mózg :D
W dobie internetu nie należy mózgowi stresów dostarczać tylko trzeba sobie w googlach wpisać stringo szorty i cała tajemnica pryska ... to takie szorty co się wrzynają :)
Awatar użytkownika
bieska
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

joanna1012 pisze:W dobie internetu nie należy mózgowi stresów dostarczać tylko trzeba sobie w googlach wpisać stringo szorty i cała tajemnica pryska ... to takie szorty co się wrzynają :)
Co za dyskryminacja!! A nie mogą być luźne stringi, zamiast wrzynające szorty? :ble:
Szukajka nie gryzie!!!!!!

Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

misthunt3r pisze:
LadyE pisze:jakbys nosil meska to bys az takiego problemu nie mial ;) :bleble: :hahaha:
Złośliwa bestia :P I się wydało ;)
potrafie byc tez mila :bleble:
o prosze specjalnie dla tych ktorym cos tam sie lasuje :hahaha:

http://nokautimg2.pl/p-9f-1f-9f1f2d558e ... a-n-79.jpg
ODPOWIEDZ