12 Poznań Maraton 16.10.2011

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
LDeska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:20
Życiówka w maratonie: 3:03:03
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No to fajnie że zawsze są dwa kółka ale widać było że to przeszkadzało czołówce. Ten Kenijczyk co wygrał stwierdził dyplomatycznie że było super itd itp ale już ten Polak co był trzeci to powiedział wprost że trochę przeszkadzali kibice wbiegający na trasę. W relacji było też widać że na zakrętach na drugim kółku czołówka nie mogła biec po wewnętrznej tylko musieli obiegać tych dublowanych. Moim zdaniem to jest problem chociaż oczywiście nie dla mnie bo ja jeżeli nawet kiedykolwiek tam wystartuję to będę tym dublowanym :)
Co do dopingu to tak było to widać na relacji - nic na to nie poradzę. Jak twierdzicie że było inaczej to się cieszę - widocznie relacja była niedoskonała.
Leszek Deska
www.leszekbiega.pl - blog biegowy
5km: 18:55 10km: 39:20 -=- Półmaraton: 1:26:35 -=- Maraton: 3:03:03
PKO
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ludzie..Co Wam ten doping lub jego brak przeszkadza..Mało to biegaczy przed Wami, którzy motywują do wyprzedzania? Ja we Wrocławiu miałem jakieś bite 15 KM bez dopingu bo ludzie pewnie jeszcze spali, a co to 5 osób na takim dystansie? :) motywację do biegu znalazłem więc w biegaczach i naturze :hej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Zabel
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:59:16
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Relacja, to nie to samo co live- tu i teraz. Wszystkim, którzy grali, ekipie rowerowej przy AWFie, kibicom należą się podziękowania. Owszem, są miejsca, gdzie jest mniej ludzi, albo prawie wcale. Sama pamiętam punkt, nie znam nazwy ulicy - Droga Dębińska? Ok 1km od grupy ze szkoły kibicującej pod mostem stała jedna pani i z maniackim uporem i z uśmiechem na twarzy dodawała sił. W momencie, kiedy ją mijałam jej staranie miało dla mnie większe znaczenie, niż kilkaset innych kibiców na trasie.
prawdopodobnie to była moja Mama, której kiedyś powiedziałem że ta Droga Dębińska to najgorsze miejsce jeśli chodzi o doping
właśnie dlatego tam stała :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Stokrotne ukłony i podziękowania dla Mamy zatem :)
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kiedy wyniki ankiety?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ