ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kachita sprawdź prosze miseczkę ,może się dogadamy.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
PKO
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Kasia, śliczne te buciki!
I takie wcale nie klasyczne, mają "pazurka", ta podeszwa cofnięta- extra klasa!

Ale jakie wysokie, o mamuniu.
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cava powiem Ci nieskromnie,że zdjęcie nie oddaje ich klasy i "rasowości" :spoczko:
Są takie wygodne,jak mało które wysokie buty.pracowałam długie lata w biurze i praktycznie cały czas chodziłam na obcasach lub koturnach,może nie takich wysokich ( te mają 12cm),co wprawiało w zdumienie wszystkich,rzadko zmieniałam w pracy buty.
Wesele czy sylwestra też potrafię przeszaleć na obcasach.jedynie jak prowadze samochód to zmieniam na płaskie.

A teraz z innej beki,proszę trzymać jutro za mnie kciuki,bronię pracę magisterską z ekonomii :niewiem:
Na stare lata jeszcze zachciało mi się dokształcać,oj :oczko:

Katka daj znać jak te podbiegi Ci poszły?
Charm widzę,że rozszalałaś się w treningach,fajnie cieszą mnie te Twoje sukcesy.
ASK mam nadzieję,że dochodzisz do siebie i wrócisz do hasania :taktak:

Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

kasia będziemy trzymać :hej: z góry wiadomo, że obronisz, tylko szpile załóż :-) :spoczko:
dam znac jak mi poszło jakos po 20tej, musiałam się przespać :bum: przez anemię jestem non stop spiąca :ojoj: wkurzające to jest, bo po obiedzie, jak ten niemowlak padam :hahaha:

idzie lato :spoko: pogoda pikna się robi :uuusmiech:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasia41 pisze:Kachita sprawdź prosze miseczkę ,może się dogadamy.
Sprawdziłam - rozmiar EU 80D, GB 36D. Model Triaction Extreme N, czarny.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kasia41 pisze:A teraz z innej beki,proszę trzymać jutro za mnie kciuki,bronię pracę magisterską z ekonomii :niewiem:
Na stare lata jeszcze zachciało mi się dokształcać,oj :oczko:
jasne, będziemy mocno trzymać :) a o której?
(btw, moja mama studiuje zdrowie publiczne, za rok kończy ;) )
kasia41 pisze:Charm widzę,że rozszalałaś się w treningach,fajnie cieszą mnie te Twoje sukcesy.
dziękuję :)
staram się jak mogę, i mam nadzieję, że kiedyś pryniesie to jakieś rezultaty, marzy mi się np połówka poniżej 2h ;) co na razie, przy moim tempie wydaje się raczej marzeniem ściętej głowy, ale jestem uparty egzemplarz :bum:
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

ej no-sprzedajcie cos imnie :hej: tylko nie zadne 2xs :hej:

boze-ja nie mam szpilek :szok: ani jednych!!!!na weselu rok temu byłam w...balerinkach :oczko:

ta kicia czarna chorym oczkiem-słodka,mój synek nie mógł odejsc od ekranu,mysle ze takie poszkodowane zwierzaczki bardziej wzruszaja :taktak: piekny!!

a ja mocze teraz nogi w soli i płynie do płukania :hahaha: taka recepta od kolezanki :oczko:
Obrazek
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Charm bronie się o 10 i mam zamiar szybko się uwinąć bo muszę wrócić na 13 do pracy :taktak:
Oblewanie będzie w niedzielę,rano jeszcze muszę trening czasnąć :taktak:

Franki kobita musi mieć chociaż jedne szpileczki :oczko: Prawda Dziewczynki??Aaa i jeszcze jedno,na co ma pomagać to moczenie stóp w soli i płynie do płukania?

Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasia WIEM,moja mama tez tak :hej: mówi :hej: sprzedasz mi jakies? tak zeby były,zeby stały,zebym se fote cyknęła ze mam :hej: bo ja chytra jestem i jak wiemzenie bede chodzic (bo nie umiem :wrrwrr: ) to nie wydam kasy!!!Ja mam małe 37 :hej:

a ta sól i płyn to ponoc zmiekczaja i martwy naskórek extra odchodzi...ja wiem czy ekstra? normalnie ,jak po moczeniu w wodzie i mydle :ble: ale pachna intensywniej :hej: LENOREM :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Frankie, trzymaj sie jutro, powidzenia. Czekamy na relacje!

Ja niestety nadal nie biegam i jutro jeszcze na pewno nie, mam wirusowe zapalenie oskrzeli, kaszle strasznie i nie chce mi przejsc. Nawet nie mysle o spacerze, a co dopiero bieganie. A maz dzis zlapal grype, nie wiem, czy to moj zmutowany wirus, czy inny, mial juz 2 razy 40 stopni, pierwszy raz widzialam taka temperature na termometrze
Tak ze w ten weekand tylko poczytam o Waszych biegach.

Odnoszac sie jeszcze do tematu depresji, to wczoraj mi wpadlo do glowy, czy tego biegania nie wymyslilam sobie, zeby miec w zyciu jakis cel, zeby cos trzymalo prostej, no i zeby miec czas tylko dla siebie. Taki pretekst.
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak byłam młoda i uparta, to potrafiłam całe lato przełazić w 10 cm szpilkach- klapkach.
Teraz bym się chyba o nie zabiła zwyczajnie. Nie wiem jak ja to robiłam.

Od jakiegoś czasu mi się nie chce. Z jednej strony mój kręgarz mi tłukł do głowy dobre parę lat, że wysokie obcasy to dla mnie ZUO!, potem zaczęłam biegać i jakos tak mi zaczęło być szkoda i nóg i tego mojego pokręconego kręgosłupa i jakoś się na płąskie przestawiłam.
Mąz tak się odzwyczaił od tego że na obcasach chodzę, że teraz jak sobie sandałki kupiłam na jakichś 4 max 5 cm koturnie, to on wielkie oczy i sie pyta: a Ty na obcasach będziesz chodzić?
Ja na niego :niewiem: Na jakich obcasach!?
A ten palcem te koturny pokazuje :hahaha:

Franka, to mówisz że Lenor cudów nie zadziałał? :oczko:
Swoją drogą, czego to kobiety nie wymyśla i czym prędzej nie spróbują, byle piękne być :bum:
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

se mysle ze jutro fajerwerków nie bedzie :hej: no ale Wam napisze ze sie dokulałam :hej: nastawienie mam z dupy :ble: jade z sentymentu bo to Bytów,miasto mojego K. ...reszta to ...dodatek :spoczko:

Licze na 2:05 :hej: ale jak bedzie gorzej to sie pochwale ,spoko looz :bum:

cavcia Lenor to raczej nie zaszkodzi :hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

hejka, to ja piszczałka :echech: z moim głosek kiepsko, ale robię inhalacje, może będzie w końcu dobrze

kasiu zrobiłam podbiegi 6x180m, przy średnim tempie 3,40 :ojoj: nie wiem, chyba wyszło OK :jatylko:
wzięłam młodego ze sobą z rowerem, miał ze mna robić podbiegi(na rowerze) ale sie wywalił, pocharatał kolano i skórę :bum: ale matka wyrodna polała wodą, wytarła chustką i kazała stoperem mierzyć czasy :spoczko: żeby odwrócic jego uwage (toż treningu nie przerwę :sss: :hahaha: )
fajnie było :hej: tylko końcówkę młody już na górkach szedł :bleble: wymęczyłam go dzisiaj

SZPILKI mam jedne, w zeszłym roku nauczyłam sie chodzić, ale jestem w tej dziedzinie krótkodystanowcem :hahaha: i dojde np. z domu do kościoła, ewentualnie na imprezie przelatam całą noc i potańczę, mam tez koturny, czasem zakładam w niedzielę :hahaha: a tak łaże w sandałkach i balerinach :bleble:

achaaaaa Franczesko kochana, zyczę Ci abys ładnie pobiegła, buziaki, wypatruj grupy darłowskiej :taktak: :oczko:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasia41, powodzenia na obronie! :)
Franklina, powodzenia na połówce! :)
ASK, kto wie, może nam ten półmaraton znowu odwołają :hahaha: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/ ... ,id,t.html
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

kachita - gazeta wrocławska znów sobie tematu szuka bez sprawdzenia o co chodzi. Przecież zamknięcie zwierzynieckiego kompletnie nie zmienia sytuacji bo całość jest zablokowana i tak na linii placu grunwaldzkiego (od mostu grunwaldziego do szczytnickiego) więc wyspa byłaby odcięta tak czy tak :). I problemu by nie było gdyby nie opera w hali :).
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ