Ja biegam Zuziu codzienniezoozia pisze:Ruch na forum zwiększony dlatego, że w tych upałach i duchotach nikt nie biega, tylko na forum wszyscy siedzą!
![:bleble:](./images/smilies/bleble.gif)
![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Ja biegam Zuziu codzienniezoozia pisze:Ruch na forum zwiększony dlatego, że w tych upałach i duchotach nikt nie biega, tylko na forum wszyscy siedzą!
Czym tu się szokować? Jest lato to jest ciepło. Takie są odwieczne prawa naturyŚwieżyna pisze:Kolejna rzecz która mnie szokuje to ta pogoda... żyjecie???Wiechu pisze:Ty się nie szokuj tylko bierz się za bieganieŚwieżyna pisze:Ale się ruch na tym forum ostatnio zrobił... normalnie szok
Buhahaha, ja bym tego za pewnik nie brała... to ze jest lato - nie oznacza że zawsze jest gorąco... pamiętam lata gdzie się zamarzało w polskich warunkachWiechu pisze:
Czym tu się szokować? Jest lato to jest ciepło. Takie są odwieczne prawa natury
Dobre Edi!!! Że tez nie da sie tej Rusałki sklonować... każdy miałby wtedy swoje prywatne ścieżkiEdi pisze: Wiechu zarezerował sobie popołódnia na rusałce więc mi przypadły poranki i wschody słońcaJedna rusałka jest za mała dla dwóch takich biegaczy
Brawo Rusek, też mi sie podoba Twój styl. ( literacki, nie biegowyturecki7 pisze:Russian się z ciebie felietonista zrobił no no no - a tak na poważnie to czekam na dalsze komentarze i gratuluję.
...