Ja biegam Zuziu codziennie Ale wczoraj miedzy 17 a 18 kiedy miałem trening na Rusałką, nie widziałem nikogo biegającego. Szkoda bo miałem wybieganie i chciałem żeby ktoś łaczył się ze mną w bólu bo przyducha była straszliwazoozia pisze:Ruch na forum zwiększony dlatego, że w tych upałach i duchotach nikt nie biega, tylko na forum wszyscy siedzą!
PYRLANDIA Team czyli Team Saucony BARTOSZAK
- Wiechu
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Wiechu
- Wyga
Czym tu się szokować? Jest lato to jest ciepło. Takie są odwieczne prawa naturyŚwieżyna pisze:Kolejna rzecz która mnie szokuje to ta pogoda... żyjecie???Wiechu pisze:Ty się nie szokuj tylko bierz się za bieganieŚwieżyna pisze:Ale się ruch na tym forum ostatnio zrobił... normalnie szok
- Świeżyna
- Dyskutant
Buhahaha, ja bym tego za pewnik nie brała... to ze jest lato - nie oznacza że zawsze jest gorąco... pamiętam lata gdzie się zamarzało w polskich warunkachWiechu pisze:
Czym tu się szokować? Jest lato to jest ciepło. Takie są odwieczne prawa natury
Zoozia, nic dodać nic ująć
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wypraszam sobie stwierdzenie, że nikt nie biega Wiechu zarezerował sobie popołudnia na rusałce więc mi przypadły poranki i wschody słońca Jedna rusałka jest za mała dla dwóch takich biegaczy
Ostatnio zmieniony 03 lip 2009, 23:11 przez Eddie, łącznie zmieniany 1 raz.
- Świeżyna
- Dyskutant
Dobre Edi!!! Że tez nie da sie tej Rusałki sklonować... każdy miałby wtedy swoje prywatne ścieżkiEdi pisze: Wiechu zarezerował sobie popołódnia na rusałce więc mi przypadły poranki i wschody słońca Jedna rusałka jest za mała dla dwóch takich biegaczy
- mikaelos
- Wyga
Tak propos maratonu http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... wicza.html
Należy się czy się nie należy?
IMO to niech tak będzie. Tylko ten jeden raz, jako symbol.
Jego poglądy polityczne niezbyt mi się podobały, ale jako popularyzator biegania sprawdził się wyśmienicie.
Należy się czy się nie należy?
IMO to niech tak będzie. Tylko ten jeden raz, jako symbol.
Jego poglądy polityczne niezbyt mi się podobały, ale jako popularyzator biegania sprawdził się wyśmienicie.
Michał
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brawo Rusek, też mi sie podoba Twój styl. ( literacki, nie biegowy ) Don't worry, jeden ma byc efektowny, a drugi efektywny.turecki7 pisze:Russian się z ciebie felietonista zrobił no no no - a tak na poważnie to czekam na dalsze komentarze i gratuluję.
...
-
- Wyga
No skoro tak to ja rezerwuje Dębinę!
I żeby nie było - też biegam, może nie codziennie, coby sie nie zmęczyć zbytnio, ale te 4 razy w tygodniu sie zbieram w sobie. Po powrocie z treningu można ostatnio ze mnie wyciskać hektolitry płynów...
Jutro mnie na rusałkowym spotkaniu nie będzie niestety - będę przemierzać odludne lasy pod Rogoźnem. Miłego biegania!
I żeby nie było - też biegam, może nie codziennie, coby sie nie zmęczyć zbytnio, ale te 4 razy w tygodniu sie zbieram w sobie. Po powrocie z treningu można ostatnio ze mnie wyciskać hektolitry płynów...
Jutro mnie na rusałkowym spotkaniu nie będzie niestety - będę przemierzać odludne lasy pod Rogoźnem. Miłego biegania!
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jutro mam chęc zaliczyć dwa jeziorka, piwko i kąpiel - ktoś reflektuje na taką propozycję?
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja tam raczej reflektowal bym jak ostantio z 23-25 km strzelic