Aniad1312 pisze:Motto pierwsza klasacoś na kształt mojego :"najważniejsze to mieć święty spokój"

Moderator: infernal
Aniad1312 pisze:Motto pierwsza klasacoś na kształt mojego :"najważniejsze to mieć święty spokój"
Takiemu to dobrze, śmiga sobie, wyniki kręci, jeszcze się przy tym nie narobiWszystko lekko i przyjemnie....
Wiesz gdybać można co by było gdyby no ale nie było i nie wiem czy bym polecial na 3:25? Druga sprawa to lepiej mi sie przygotowywuje chyba na jesien niz na wiosne. Te 1:35 to jest taki czas który mnie bardzo satysfakcjonuje a moze az tak sie nie zmecze i w miare na "obiboka" z planu zerowego go wykonamKrzychu M pisze:Te 3:25 to miałeś pewne w Poznaniu,gdyby nie sprint po chipa(zapewne cię zakwasiło troszki),a później wyprzedzanie kilku tysięcy biegaczy,przez co traciłeś czas.A 1:35 w połówce to trzaśniesz na treningu.Jest 26 stycznia na Błoniach maraton koleżeński,gdzie kręcisz tyle kólek ile chcesz(6 na połówkę,12 na maratones).Właśnie w m nim testowo chcę sie sprawdzić przed Marzanną.W tamtym roku nawet było sporo biegających.Maraton wygrał Lachowski w 2:40,czyli był na roztrenowaniu
heh Darek, zawsze byłem leniemDarekbe022 pisze:Takiemu to dobrze, śmiga sobie, wyniki kręci, jeszcze się przy tym nie narobiWszystko lekko i przyjemnie....
Ja myślę że te twoje plany to tak bardzo lekką ręką wojtek zrobisz. Zauważyłem że im masz spokojniejsze podejście do zawodów, tym lepsze czasy kręcisz. Tego ci życzę w 2013
Jakby Cię zaczęły gonić to zegarek by i 30km/h pokazał,a może nawet wiecejpanucci10 pisze: Odprowadziłem tylko wzrokiem rodzine dzików coby czasami nie przyspieszyć jeszcze na wrazie czego Z tej małej przygody dowiedziałem sie w domu zerkając na zegarek że potrafie biegać z prędkością ponad 24km/h! A myślałem że to nie możliwe
daj pan spokójKrzychu M pisze:Jakby Cię zaczęły gonić to zegarek by i 30km/h pokazał,a może nawet wiecej![]()
Na dzisiejszy dzień to w miare spokojnie mógłbym dołożyć jeszcze 2-4 powtórzenia, ale niestety robienie czegoś takiego po śniegu i lodzie w lesie gdzie są pagórki to jest niemożliwe! Za to jak już zrobie taki trening w zimie to bede wiedzial ze cos sie poprawiłoKrzychu M pisze:Dobry tren!Stopniowo zwiększaj ilość powtórzeń.Taki trening 15x1km w tempie 4:30-4:35/km jest u mnie w niemieckim planie.I to jest do zrealizowania,bo prędkość jest powiedzmy półmaratońska,bo jakbyś chciał coś takiego pobiegać po 4:10/km to już zajezdnia na maksa
Pamiętam jak rozmawiałem z Pulchniakiem i on 20x1km wybiegał na bieżni elektrycznejco razem z przerwami,rozgrzewką wyszło ponad 30km.Choć to i tak mniej nudne niż 30km na bieżni stałym tempem.Mój rekord na elektryku to 20km i jest to masakra
wiedziałem że Ci sie spodobamihumor pisze:Bardzo fajny trening, to jest progowy "klasik" - prędkość ok przerwy ok (1/5 czasy biegu zalecana) i ilość ok.
A myślisz ze nie moge czyms takim zastapic np wybieganie?mihumor pisze:Co do sensowności biegania takiego czegoś na 20 powtórzeniach to rzecz dyskusyjna - taka ilość powtórzeń takiej intensywności to dla pacjentów biegających tygodniowo koło 200km- dla nas śmiertelników rzecz raczej szkodliwa.
bede w ten sposób próbował mixować! Powiedz mi tylko czy te 5sec to mam dokładać do coraz to dłuższego interwału zaczynająć od 4:25? Czyli mam na myśli np: 1km-4:30, 2km-4:35, 3km-4:40, 4km-4:45, 5km-4:50??? W ten sposób? Czy w inny?mihumor pisze:Spróbuj to lepiej biegać po 1,2 km na minutowej przerwie, albo 5x2km na przerwie 2 minutowej, albo 4x3km na 3 minutowej przerwie, albo 3x4km na 4 minutowej przerwie - dla tych wykonań tempo jak biegałeś czyli koło 4.25-4,30 - i zmieniać te długości za każdym razem (2x5km na przerwie 5' już o 5 sek wolniej)
No to super! U mnie w lesie na lodzie i po śniegu coś noga mi uciekamihumor pisze:NB mi wczoraj znakomicie trzymały na śliskim, byłem w szoku, kolejna dobra strona tych butów choć nie zamierzam ichzbytnio w zimie katować
Niestety jak to bywa w takich promocjach -30% jest na drugą tańsza rzeczmihumor pisze:Z NB to nie wiem, nie jestem na kupnie niczego teraz, leginsów tam ostatnio szukałem ale ceny mieli kosmos. 30% na oba produkty dają? - to może te leginsy by nawet siadły wtedy bo wyjściówkę mają sporą.
Jaki masz teraz kolor, a jaki chciałbyś drugi, no i w jakiej cenie są tam te butki?panucci10 pisze: Niestety jak to bywa w takich promocjach -30% jest na drugą tańsza rzeczJa sie zastanawiam nad butami 890M tyle że w innym kolorze
teraz mam niebieskie i zastanawiam sie nad jasnozielonymi nawet lekko wpadajace w żółćwigi pisze: Jaki masz teraz kolor, a jaki chciałbyś drugi, no i w jakiej cenie są tam te butki?