nie ukrywam ze wątek jest przedni
zawsze mi się wydawało, że na takich forach jak to, dział giełda nie jest po to, żeby się nachalnie wystawiać, tylko po to, żeby kupić-sprzedać od mniej lub bardziej znajomego pasjonata rzecz nam zbędą.krzys1001 pisze: Panowie żałośni jesteście.
Nawet jak kupił na wyprzedaży i chce na tym zarobić to w czym problem? Niech se gość zarobi.
Twoja Postawa Adamie wzbudza mój lekki niesmak, może to i zabawne, ale smutne.Adam Klein pisze:Mi się ten wątek bardzo podoba.![]()
Cichy, no nie przeginaj.cichy70 pisze:Twoja Postawa Adamie wzbudza mój lekki niesmak, może to i zabawne, ale smutne.Adam Klein pisze:Mi się ten wątek bardzo podoba.![]()
Tworzymy wydawało mi się, grupę ludzi, której nie powinno zależeć na tym, aby jeden skroił drugiego. ale widać tylko mi się wydawało.
Wygląda jak szantaż.cichy70 pisze: nie czujesz tego Adamie ?
skoro nie, to chyba czas, żebym się wypisał z Biegania.
iżyczę Ci kolejnego tysiąca userów " jednorazowych sprzedawców "
jak dla mnie foch roku, chociaż luty się jeszcze nie skończył.czyż w życiu nie chodzi tylko o to, żeby coś komuś sprzedać ?
Chyba raczy Pan żartować. Jak w takim układzie można nazwać Pańską kondycję interlokutorską skoro nie odpowiedział mi Pan na większość pytań, które Panu zadałem? Czysta hipokryzja. Wnioskuję, że brakło Panu odwagi. Ale z drugiej strony się nie dziwię bo odpowiedzi obnażyły by Pański brak logiki, brak konsekwencji, pokrętną i mało inteligentną retorykę i kompletny brak talentu erystycznego. Innymi słowy słaby to rozmówca który unika odpowiedzi.zoltar7 pisze: Niestety okazał się jednak słabym interlokutorem wręcz infantylnym, czym nie ukrywam bardzo mnie rozczarował. Niestety.