Nowa męska kurtka Nike GORE-TEX do biegania rozmiar S

Awatar użytkownika
rockduck
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hagloofs obecnie robi bardzo ciekawe kurtki z oryginalnego Gore texu i we Włoszech są bardzo popularne wśród biegaczy i ski turowcow ;)

nie ukrywam ze wątek jest przedni
PKO
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

krzys1001 pisze: Panowie żałośni jesteście.
Nawet jak kupił na wyprzedaży i chce na tym zarobić to w czym problem? Niech se gość zarobi.
zawsze mi się wydawało, że na takich forach jak to, dział giełda nie jest po to, żeby się nachalnie wystawiać, tylko po to, żeby kupić-sprzedać od mniej lub bardziej znajomego pasjonata rzecz nam zbędą.
w uczciwie i w miłej atmosferze.
Adam Klein pisze:Mi się ten wątek bardzo podoba. :)
Twoja Postawa Adamie wzbudza mój lekki niesmak, może to i zabawne, ale smutne.
Tworzymy wydawało mi się, grupę ludzi, której nie powinno zależeć na tym, aby jeden skroił drugiego. ale widać tylko mi się wydawało.
Prezol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39:04
Życiówka w maratonie: 2:58:40

Nieprzeczytany post

Skoro uważa Pan, że epitety takie jak - cytuję: "drobny cwaniaczek, ograniczony, natręctwo" nie są obraźliwe to niech Pan spróbuje je zastosować w oficjalnej korespondencji. Jestem ciekaw co Panu odpisałby np. Urząd Skarbowy, ZUS, Policja, Prokuratura itd. Jak Pan spróbuje to proszę dać znać jaki był efekt.

"Daj spokój Adam, facet 25 razy podbija wątek, a jak ktoś mu zwrócił uwagę, to zgrywa cwaniaka..." - doprawdy, niesłychana życzliwość.

Gdzie zgrywam cwaniaka?

Chyba nie rozumie Pan słów których Pan używa bo nie wiem gdzie się Pan dopatrzył u mnie tych cech które znajdują się w przytoczonej przez Pana definicji.

A poza tym jest Pan niekonsekwentny ponieważ skoro drobne cwaniactwo nie jest wg Pana obraźliwe to dlaczego na nie "nie ma tu po prostu miejsca"? Przytoczyłem Pańskie słowa. Czy znowu się Pan ich wyprze?

Kompletnie mnie nie dotyka to co Pan o mnie pisze.

To, że jestem szczęśliwym człowiekiem nie przysłania mi rzeczywistości.

Nie wydaję mi się bym był delikatny. To niektórych z Was oburzyło w moim ogłoszeniu nie wiadomo co.

O jakim zaprzeczeniu faktom Pan piszę?

Pisze Pan, że zmiana ceny dużo mówi ale co konkretnie? Ma Pan problem z wyrażeniem tego co ma Pan na myśli?

Nie odpowiedział mi Pan na Pytanie więc je ponawiam:
Czy można przed długimi wybieganiami zaklejać sutki zwykłym plastrem medycznym czy trzeba to robić plastrem biegowym przeznaczonym tylko i wyłącznie dla biegaczy? No i jak rozróżnić który jest dla kogo dedykowany?

Niech Pan zdobędzie się wreszcie na ODWAGĘ i ZACZNIE ODPOWIADAĆ na moje pytania bo chyba m.in. na tym polega uczciwa dyskusja by obie strony udzielały odpowiedzi a nie tylko ja.

Pozdrawiam serdecznie Panie zoltar7 i życzę ODWAGI w udzielaniu odpowiedzi.
emilr10
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0:39:30
Życiówka w maratonie: 03:05:09

Nieprzeczytany post

Bardzo ciekawie rozwinęła się ta dyskusja :hej: A najbardziej się udzielają Ci,którzy nie są ofertą
zainteresowani,w tym i ja,ale nie mogłem się powstrzymac.Zależy chłopakowi żeby sprzedac,to ma prawo wystawiac ofertę do znudzenia,a mnie jak nie interesuje to nie czytam.A tu jest zasada sam nie kupię,ale komuś zohydzę jakie to polskie :sss: .
Obrazek
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:
Adam Klein pisze:Mi się ten wątek bardzo podoba. :)
Twoja Postawa Adamie wzbudza mój lekki niesmak, może to i zabawne, ale smutne.
Tworzymy wydawało mi się, grupę ludzi, której nie powinno zależeć na tym, aby jeden skroił drugiego. ale widać tylko mi się wydawało.
Cichy, no nie przeginaj.
Pan Prezol zajmuje tylko przeznaczony do tego typu ofert dział forum (nigdzie indziej nie spamuje) i kulturalnie wszystkim odpowiada co mi się bardzo podoba, to dlaczego to budzi niesmak?
O jakim skrojeniu Ty tutaj mówisz? Wydaje mi się, że się trochę zapędziłęś. :)
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zawsze wydawało mi się, że rejestrowanie sie na forum tylko po to, żeby coś s przedać jest małym nietaktem.
Nic nie miałem do Pana Prezola, ale na w sumie grzeczną uwagę, zareagował nieładnie, meczą mnie jego filozoficzne wywody w temacie.
Fakt można nie reagować, ale doprowadzi to do sytuacji, że można nie reagować na nic i nigdy.
co do ceny za jaka oferuję i za jaką można kupić nie chce mi się już pisać.
Żeby była jasność, jak sobie sprzeda i za 2 tysiaki to proszę bardzo, ale czuje dyskomfort, jakby to miało być przez forum.
bo może jakiś naiwniak kupi.
A zawsze wydawało mi się, że takie fora są od tego, żeby sobie pomagać a nie zarabiać
nie czujesz tego Adamie ?
skoro nie, to chyba czas, żebym się wypisał z Biegania.
widać zbyt staroświecki jestem.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

myślę cichy, że trochę dałeś się wkręcić.

przeczytaj może jeszcze raz wątek i się zastanów.

po pierwsze, kolega jest miły i jednocześnie rzeczowy. to naprawdę rzadkie. pisze w dziale, w którym zresztą niewiele się dzieje, ale jest to dział ODPOWIEDNI dla tego typu ogłoszeń. dlaczego nie oburzacie się na perfidnych trolli i spamerów, naprawdę chodzi o to, że nie sprzedaje tanio tej kurtałki? to jej nie kupujcie.

mnie się wydaje, że dział trening jest od dyskutowania o treningu, dział buty o dyskutowaniu o butach, dział zacznij biegać od pomagania początkującym i dzielenia się doświadczeniami z początków przygody z bieganiem a dzial sprzedam,kupię,wymienię od handlu i zarabiania.

cichy, pierd***nij sobie jakieś tysiączki to xi się humor poprawi.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

znaczy wciąż się nie rozumiemy.
OK.
już nie przeszkadzam.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze: nie czujesz tego Adamie ?
skoro nie, to chyba czas, żebym się wypisał z Biegania.
Wygląda jak szantaż.
Tymczasem kolega pisze sobie w dziale: "Kupię, Sprzedam, Zamienię" i jego cały "grzech" polega na tym, że wykazał się większą niż inni aktywnością i zaczął podbijać swój wątek. Widać mu na tym zależy, widać innym założycielom takich wątków nie zależało. A poza tym skąd Cichy wiesz, że Prezol nie stanie się za chwilę aktywnym uczestnikiem forum a do tej pory nie miał po prostu konkretnego powodu? Powody pierwszej wypowiedzi są różne.
Nie wiem po jaką cholerę się w ogóle Cichy w tym wątku wypowiadałeś?
Głupio Ci przyznać, że nie miałeś racji i teraz brniesz w jakieś wypisywanie się. Żebym nie wiedział ile masz lat to bym powiedział, że 16.
Już nie brnijmy w to dalej i pozwólmy Prezolowi sprzedawać swoją kurtkę.
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adamie, w żadnym wypadku szantaż, głośno myślałem i tyle.
żeby jednak nie było wątpliwości, proszę o wykasowanie mojego konta.
co więcej trochę mi głupio, że faktycznie zaśmiecam wątek Panu Prezolowi.
Przepraszam.
Niech sprzedaje, niech ma, mówię to bez żadnej ironii
życzę Ci kolejnego tysiąca userów " jednorazowych sprzedawców "
tu ironia zamierzona.
być może nauczony zasadami na innych forach, gdzie każdy traktuje każdego jak kolegę, a jednopostowi sprzedawcy, do tego mało grzeczni wbrew pozorom, są po prostu eliminowani, źle zareagowałem.
Przepraszam więc zainteresowanych, w końcu faktycznie, w czym problem, że ktoś sobie co parę chwil podbija posty. niech i podbija co minutę.
trochę się zagalopowałem.
czyż w życiu nie chodzi tylko o to, żeby coś komuś sprzedać ?
pozdrawiam.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

A mi Pan Prezol wydaje się typowym i nachalnym handlarzem. Dorwał gdzieś na przecenie kurtkę za powiedzmy 30-40 głupoli, i próbuje zrobić na niej złoty interes. Początkowo chciał ja wcisnąć za 550 zł teraz już za 999 zł :szok: Do tego jest nachalny z tą ofertą ciągle ją podbijając. Tym czasem jak się dobrze poszuka to można kupić świetną kurtkę za 100-200 zł... Sam mam dwie kurtki z materiału Gore WS Active shell jedną kupioną za 99 zł drugą za 170.
Przyznaję, że pojawiłem się w tym wątku z przekory, jak przeczytałem, jak ten user odpisuje w pseudokulturalnym stylu osobom zwracającym mu uwagę na jego nachalność, tym czasem tak na prawdę drwiąc sobie z nich w żywe oczy. Powiedzmy, że pozwoliłem sobie z Pana Prezola zadrwić w ten sam sposób jak on z innych. Niestety okazał się jednak słabym interlokutorem wręcz infantylnym, czym nie ukrywam bardzo mnie rozczarował. Niestety. :lalala:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2014, 22:08 przez zoltar7, łącznie zmieniany 2 razy.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o ja pierdzielę, cichy, ale pojechałeś... trzeba naprawdę wielkiego tupetu albo złej woli, żeby od tego wątku przejść do tekstów w stylu:
życzę Ci kolejnego tysiąca userów " jednorazowych sprzedawców "
i
czyż w życiu nie chodzi tylko o to, żeby coś komuś sprzedać ?
jak dla mnie foch roku, chociaż luty się jeszcze nie skończył.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 no weź się nie wygłupiaj... Qba ma rację, to będzie foch roku, a mamy dopiero luty :ojoj:
Prezol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 39:04
Życiówka w maratonie: 2:58:40

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: Niestety okazał się jednak słabym interlokutorem wręcz infantylnym, czym nie ukrywam bardzo mnie rozczarował. Niestety. :lalala:
Chyba raczy Pan żartować. Jak w takim układzie można nazwać Pańską kondycję interlokutorską skoro nie odpowiedział mi Pan na większość pytań, które Panu zadałem? Czysta hipokryzja. Wnioskuję, że brakło Panu odwagi. Ale z drugiej strony się nie dziwię bo odpowiedzi obnażyły by Pański brak logiki, brak konsekwencji, pokrętną i mało inteligentną retorykę i kompletny brak talentu erystycznego. Innymi słowy słaby to rozmówca który unika odpowiedzi.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Krowa która dużo muczy mało mleka daje. Polecam kupno słownika j. polskiego. Dzięki jego lekturze bardzo Pan się rozwinie, ale przede wszystkim będzie Pan mógł sprawdzić znaczenie słów, które Pan używa. Na naukę nigdy nie jest za późno.

Tradycyjne już: Serdecznie Pozdrawiam...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ