Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zoltar, ty mnie tu oczu nie mydlij, tylko pisz jakie ja mam se buty na wiosne/lato sprawic
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Tylko 4 razy, masz wyraźnie talent, dziewczyno!Gryzzelda pisze: Jak obsluzylam dzieciarnie, poszlam na bok pocwiczyc zjazdy i hamowanie. Wywalilam sie tylko 4 razy i zaczelam kumac o co chodziale warunki zniegowe niesprzyjajace nauce jazdy na biegowkach, snieg zmoroony i ubity ratrakiem, zadnych sladow i ciezko mi bylo narty rownolegle utrzymac.
Ja też miałam pierwszy kontakt z nartami w warunkach niesprzyjających, zobaczysz za to jak potem będziesz śmigać w śladach!
To przynajmniej będziesz się mogła pośmiać.Gryzzelda pisze: Aha, Pan Malzonek jeszcze sie ze mnie smial ze nie potrafie nart prosto trzymac i ze mi sie rozjedzaja. Wyrazil chec pozyczenia pary i zademonstrowania mi jak to sie robino koniec swiata

Ostatnio zmieniony 24 lut 2013, 20:59 przez strasb, łącznie zmieniany 1 raz.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Gryzzelda butów jest tyle, że na pewno coś sobie sama wybierzesz.
Ja ostatnio fascynuje się serią Pure Brooksa, lekkie, dobrze dopasowane i wyglądające na solidne.
Do wyboru do koloru.
Ja ostatnio fascynuje się serią Pure Brooksa, lekkie, dobrze dopasowane i wyglądające na solidne.
Do wyboru do koloru.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
No wlasnie ja chyba podswiadomie myslac o tym juz wolalam kierowac moje niestabilne narty do zewnatrz, niz do wewnatrzstrasb pisze:Aha, i moim zdaniem nawet bardziej widowiskowe efekty dają nie tyle narty rozjeżdżające się, co najeżdżające jedna na drugą.

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj udalo mi sie zrobic tylko jedna fote skrzyzowanych nart, takze nic niekawegoKanas78 pisze:Pierwsze koty za płoty! Szybko się uczysz i nauczysz, zobaczysz! Poproszę o jakąś focię z trasy na fejsie czy też tu

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
jak się Pan Mąż, będzie za dużo z Ciebie śmiał, to zabierz go na boks 

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Pan Mąż chyba już się boi o swoje zęby 

- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Julia, po tym bokserskim treningu to możesz sobie odpuszczać oświetlone trasy i śmiało biegać tam, gdzie ciemno i niebezpiecznie. Kto podskoczy forumowej Agnieszce Rylik? 

- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Gryzzelda, przeczytałam wszystko. Co za lektura! Powiem Ci, że nieźle dajesz do pieca! Siłka, box, łyżwy, narty - wow, wow, wow! I to wszystko pomimo tego, że Ci dzieci osprzęt konsumują (znalazłaś te gumki do słuchawek czy jednak...) i jakieś wilkołactwo Ci pół stopy zeżarło. Szacun!
A co do problemów z kulasami. Tak sobie myślę. Nie wiem, może ktoś to już tutaj powiedział, ale czy przyczyną nie jest to, że Ty tam cały czas biegasz praktycznie podbiegi i zbiegi. Z tego co zauważyłam, to dolegliwości Ci ustępują jak biegasz na bieżni. Może to kwestia tego, że potrzebujesz nogom dać trochę odpoczynku nie od biegania w ogóle tylko od nierówności, bo one dużo bardziej obciążają nogi. Próbowałaś biegać na przykład 2 tygodnie tylko po płaskim i zobaczyć czy dolegliwości całkiem nie ustąpią?
A co do problemów z kulasami. Tak sobie myślę. Nie wiem, może ktoś to już tutaj powiedział, ale czy przyczyną nie jest to, że Ty tam cały czas biegasz praktycznie podbiegi i zbiegi. Z tego co zauważyłam, to dolegliwości Ci ustępują jak biegasz na bieżni. Może to kwestia tego, że potrzebujesz nogom dać trochę odpoczynku nie od biegania w ogóle tylko od nierówności, bo one dużo bardziej obciążają nogi. Próbowałaś biegać na przykład 2 tygodnie tylko po płaskim i zobaczyć czy dolegliwości całkiem nie ustąpią?

- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No widzisz, drugie koty za płoty. Wiadomo, że to, z czym się nigdy nie miało do czynienia i obserwuje się tylko z boku, wygląda na prościznę. Zdolna kobitka jesteś i "powoli i do przodu", niczym w tytule swego bloga, wszystko ogarniesz
Ale ten koleś to się z choiny urwał, że tak Cię szkolić chciał
trzeba było mu powiedzieć, że chodzisz na zajęcia z boksu.
Ps. Coś zmizerniałaś, schudłaś chyba, czy mi się wydaje?

Ale ten koleś to się z choiny urwał, że tak Cię szkolić chciał

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Jak to zmizernialas, ja to zmizernialasKanas78 pisze:No widzisz, drugie koty za płoty. Wiadomo, że to, z czym się nigdy nie miało do czynienia i obserwuje się tylko z boku, wygląda na prościznę. Zdolna kobitka jesteś i "powoli i do przodu", niczym w tytule swego bloga, wszystko ogarniesz![]()
Ale ten koleś to się z choiny urwał, że tak Cię szkolić chciałtrzeba było mu powiedzieć, że chodzisz na zajęcia z boksu.

a wlasnie wciagnelam zdrowa kolacja zlozana z jajek z pasta kawiorowa
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Też żałuję, że nie masz jakiegoś filmiku
Pierwsza jazda to jest to! W sumie ja też nigdy nie miałam nart na nogach, więc mogę sobie wyobrazić co czułaś. Zdjęcia pełne uroku 

Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

=========
-----
Moje endo
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
I właśnie w tym momencie Therese Johaug straciła palmę pierwszeństwa wśród najpiękniejszych narciarek w Norwegii 

- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Grim, dzieki, az sie zarumienilam
ale nazywanie mnie narciarka to spore naduzycie
Zuzu, przeoczylam wczesnije twojego posta. Na razie daje nogom odpoczac na maxa, az wszelkie bolesci ustapia. W sumie juz jest prawie dobrze. Ale wlasnie: prawie.
Potem bede chwile chomikowac na biezni, a potem sie zobczy

Zuzu, przeoczylam wczesnije twojego posta. Na razie daje nogom odpoczac na maxa, az wszelkie bolesci ustapia. W sumie juz jest prawie dobrze. Ale wlasnie: prawie.
Potem bede chwile chomikowac na biezni, a potem sie zobczy