@Gryzzli
No. I się wydało, że nie przez przypadek akurat do tej deszczowej Norwegii Cię wywiało. Ujawniła się wreszcie Twoja prawdziwa natura:
No a tak na serio, to nie stosuję w bieganiu metody małych kroczków, bo w żarciu też jej nie stosuję. Dziś chociaż jeden z creme'ów (kuźwa, jak to odmienić?) brulee mam dzięki temu za darmo. Chociaż tabliczka czekolady już się mości w biodrach, ech.
A tak jeszcze bardziej na serio to z powodu wrześniowego startu, no.
Chociaż faktycznie, przesadziłam i zaczęłam się sypać totalnie. Jutro idę do lekarza, bo nie jest dobrze, nie jest.
A zresztą, co ja się akurat Tobie będę tłumaczyć. Przecież to Ty a nie ja uprawiasz biegi w jakichś bamboszach, więc ten - przyganiał kocioł...
Nie masz pojęcia jak Ci zazdroszczę tego, że tak dobrze, Ci się w nich śmiga.
A na cosia musisz mnie naprowadzić delikatnie, bo bez kitu - nie wiem o co biega.
@Wolfik
Suni? Suni?
@Marikiza1
Słuchaj, to może dla Ciebie by było fajną opcją pobieganie z jakimś schroniskowym psiakiem? Jakiś czas temu była tu taka fajna akcja ogłaszana. Co myślisz?
@Sylw3g
A używasz tych taśm? Jeśli tak to możesz mi je oddać jak już zostaniesz tym letkim atletom, czyli po egzaminie. Jak nie to oddawaj wcześniej.
@Angua
Sunia jest mega! Jaki ma czaderski pysior, nie mogę! Wygląda na małą rozrabiarę, którą cały czas energia rozsadza. Jest cudna! :uuusmiech: Szkoda kurde, że gdzieś w mojej okolicy nie mieszkasz to mogłybyśmy sobie czasem z psiakami razem pobiegać. Zauważyłam, że jak pies biegnie w "tłumie" to wtedy jakoś idzie z prądem, że tak powiem.
Ja też muszę ze swoim cały czas być na smyczy.
Ale biegam z taką wyciąganą, wiesz, z tym plastkiowym czymś do ręki. Wtedy Rudy biega trochę swoim tempem i normalnie zdąży się poodlewać w trakcie, a później mnie dogania itd. Ponoć psiaki nie powinny biegać takim równym tempem z człowiekiem, np. za rowerem itd. bo im to na serce szkodzi. Powinny mieć możliwość różnicowania tempa. Tak czytałam. Nie dotyczy to wszystkich ras, ale chyba takich naszych małych bąblów tak. Nosz kurka, nie mogę się na nią napatrzeć! Myślę, że Rudy momentalnie by się w niej zakochał.