zu:zu - komentarze
Moderator: infernal
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie znam Twojego numeru, wiec nie pogratuluje wyniku. Gratuluje natomiast hartu ducha i samozaparcia. Szkoda, ze nie moglem poznac psiny osobiscie. Ciekawe co wymysli w Lodzi :-P
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Bylo czadersko. Rudy wykonczony lezy obok mnie zwiniety w klebek na siedzeniu w pociagu (na mojej kurtce, jakby co) i postekuje od czasu do czasu jak stary dziad. Lodz nam dzisiaj dala popalic! Ja mialam czas grubo ponad godzine, ale bieglam tylko dla zabawy i towarzystwa, nie mialam zadnego parcia na wynik. Staralam sie tylko utrzymac przed samochodem technicznym zamykajacym bieg i tak mniej wiecej wyszlo. Chociaz policjanci na motorach zabezpieczajacy tyly w pewnym momencie mnie wymineli. Cos pozniej napisze wiecej na blogu, bo teraz dziubie z telefonu, wiec troche niewygodnie mi sie pisze. Ale dziewczyny wszystkie trzy daly czadu!
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Było super No i dobiegłaś do mety w jakieś 24 minuty szybciej niż zapowiadałaś, więc ten, wstydu nie było A psina kochana
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Brawo za start.
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Zu.zu! Wspaniałe wieści!!! gratulacje!
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo dziękuję, ale ten, no, gratulować to chyba nie ma czego. Za mną było tylko 60 osób, na 1700, które ukończyły bieg, także ten... To była czysta biegoturystyka i fantastyczna przygoda w wyjątkowym towarzystwie. Naskrobię zaraz jakąś relację.
A! Kanas i Kachita, weźcie mi tu nie piszcie, że moja psina słodka, co? Ja z tym psem biegam w środku nocy po lesie, on musi mieć odpowiednią:
reputację. A nie:
A! Kanas i Kachita, weźcie mi tu nie piszcie, że moja psina słodka, co? Ja z tym psem biegam w środku nocy po lesie, on musi mieć odpowiednią:
reputację. A nie:
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
:uuusmiech: Łojejku....ale psinka :D I ten nosek wykrzywiony :uuusmiech: Faktycznie odczuwam respect
Gratuluję wyniku
Gratuluję wyniku
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
I co, wpisu nie będzie ?
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
No właśnie , co mamy gratulować...jak oficjalnie nic nie wiemy
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Ej, no weźcie, bo się zamknę w sobie. Myślę, że do wieczora się wypaździerzę z jakimś orędziem do narodu.
A z ciekawostek - po biegu mam mega zakwasy w pośladku i czworogłowym uda prawej nogi. Tam i tylko tam. A to jest ta kontuzjowana od października noga w której poszło mi rozcięgno i piszczel - ciekawe, nie?
Pięknie mi te Łódzkie podbiegi pokazały czym tak naprawdę pracuję w trakcie biegu i jak nieproporcjonalnie obciążam nogi. No i teraz rozumiem skąd ta kontuzja. Tylko co z tym teraz zrobić? Lepiej lewą nogę skrócić czy prawą wydłużyć?
Provitaminka - dziękuję! :uuusmiech:
edit: O! I jeszcze powiem, że WSZYSTKIE osoby w kategorii M70 i M60 były przede mną!
A z ciekawostek - po biegu mam mega zakwasy w pośladku i czworogłowym uda prawej nogi. Tam i tylko tam. A to jest ta kontuzjowana od października noga w której poszło mi rozcięgno i piszczel - ciekawe, nie?
Pięknie mi te Łódzkie podbiegi pokazały czym tak naprawdę pracuję w trakcie biegu i jak nieproporcjonalnie obciążam nogi. No i teraz rozumiem skąd ta kontuzja. Tylko co z tym teraz zrobić? Lepiej lewą nogę skrócić czy prawą wydłużyć?
Provitaminka - dziękuję! :uuusmiech:
edit: O! I jeszcze powiem, że WSZYSTKIE osoby w kategorii M70 i M60 były przede mną!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Do not underestimate the power of dziarskie dziadki Oni biegają już po 40-50 lat, jak się ich puści raz w ruch, to lecązu.zu pisze:edit: O! I jeszcze powiem, że WSZYSTKIE osoby w kategorii M70 i M60 były przede mną!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach
Oj lecą, lecą. Odsadzili mnie tak, że nawet gdy byłam w swojej "szczytowej formie" to bym mnie zdublowali na agrafce.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Zu:zu pisze swoją relację jak George R.R. Martin kolejne części Gry o Tron Chyba jeszcze trochę poczekamy