Kasia, moim zdaniem - nie kombinuj z tą sobotą

Moderator: infernal
Ale jak to? Nie rozumiem. Co wy robicie na tych sztangach, że byłaś po nich tak obolała, że plotkowanie szło ci niemrawo... No nie poznaję koleżankiKachita pisze:Szuranko z plotkamiNa początku szło niemrawo, bo jestem nieco obolała po sztangach
widzę, że dobrze zrobiłem biegając zaraz po pracy :Dkachita pisze:No jest szansa, że inna magistrala też pęknieTa awaria była spora, jezdnia pękła i zalało cały plac Dominikański. Ale coś tam się w kranie zaczyna dziać, więc mam nadzieję, że zaraz będę mogła wskoczyć pod gorący prysznic...
Oj, lepiej, żebyś nie wiedziałzoltar7 pisze:Ale jak to? Nie rozumiem. Co wy robicie na tych sztangach, że byłaś po nich tak obolała, że plotkowanie szło ci niemrawo... No nie poznaję koleżanki![]()
![]()
Na szczęście wodociągi szybko uporały się z awarią (kudos!) i woda do kranów wróciła krótko po 22. Naprawa jezdni zajmie im nieco dłużej...raSheed pisze: widzę, że dobrze zrobiłem biegając zaraz po pracy :D
znajomy też przybiegł do domu i zastał suchy kran
neevle pisze:*chyba, że chodzi o to, że w razie czego będzie wymówka: las, korzenie, tyyyle błota było!![]()