Na szczęście w Polsce niedostępne jak i dragon flyRolli pisze:.
Air Victory przetestowane... szybkie te cholery, szybkie... niestety nie moje. Moze pod choinkę (we wrześniu).
Ty to zawsze musisz z czymś wyskoczyć
Moderator: infernal
Na szczęście w Polsce niedostępne jak i dragon flyRolli pisze:.
Air Victory przetestowane... szybkie te cholery, szybkie... niestety nie moje. Moze pod choinkę (we wrześniu).
Faktycznie, widać po twoich wynikach.sebastian899 pisze:Nie oszukujemy się z roku na rok będzie wolniej , wolniej i wolniej buty tutaj nie pomogą , metryki nie oszukasz Pozdrowienia ze Szklarskiej Poręby : D edit ; czekam jak wysusza się moje różowe dziurawe skarpetki i zapinkalam na 1 trening .
Jak na razie w każdym sezonie robiłem duży progres , a ten sezon się jeszcze nie skończył ale ja wiem że roli team mi mocno zazdrościRolli pisze:Faktycznie, widać po twoich wynikach.sebastian899 pisze:Nie oszukujemy się z roku na rok będzie wolniej , wolniej i wolniej buty tutaj nie pomogą , metryki nie oszukasz Pozdrowienia ze Szklarskiej Poręby : D edit ; czekam jak wysusza się moje różowe dziurawe skarpetki i zapinkalam na 1 trening .
Czego?sebastian899 pisze:ale ja wiem że roli team mi mocno zazdrości
VO2 78Przemkurius pisze:Czego?sebastian899 pisze:ale ja wiem że roli team mi mocno zazdrości
Porównanie do Armstronga to dla mnie jak dostanie po mordzie , gdybym tyle w żyle dawał co on to by było tyle że ho ho , ale nie o to chodziRolli pisze:To ty lepiej jak Amstrong!!!
zazdroszczę, zazdroszczę.
Smutne dla Ciebie czy dla Niej, że to bieganie jest teraz znacznie wolniejsze aniżeli 7-8lat temu ?
To zacznij trenować pod trójkę, a nie jakieś stopiędziesiątki.