concordia- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gratulacje, była walka, były emocje, nie było łatwo, a Ty się nie poddałaś!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Gratulacje!
Ładne zdjęcia! :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

muszą być ładne, skoro jest na nich Patrycja : ))
jak się dziś czujesz młoda :)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

rubin pisze:muszą być ładne, skoro jest na nich Patrycja : ))
jak się dziś czujesz młoda :)
Rano się czułam jakbym dostałam ostre lanie, tak mnie tyłek boli :hahaha: Ale tylko on, nóżki świeżutkie, tymbardziej że poszłam je dziś rozruszać :usmiech: Dopiero po 16 pożegnałam swoją Wrocławsko-Bydgosko-Kędzierzyńską Grupę Wsparcia i Motywatorów i jestem niesamowicie szczęśliwa że mogłam spędzić z nimi ten czas a z częścią pobiec :usmiech:
mimik pisze:Gratulacje!
Ładne zdjęcia! :)
Bardzo dziękuję :usmiech:
strasb pisze:Gratulacje, była walka, były emocje, nie było łatwo, a Ty się nie poddałaś!
Dzięki Kasiu :usmiech: Wiesz, bieganie naprawdę uczy silnej woli i takiej walki ze słabościami, z każdym biegiem jestem coraz silniejsza psychicznie :usmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witaj

bardzo gratuluje biegu ! Podczytałam trochę początek i końcówkę bloga i coś czuję, że jestem Twoją skrytą fanką :usmiech: będę zaglądać częściej, bo dobrze motywujesz kobieto ! :)
pozdrawiam ciepło!
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratulacje :) Muszę przyznać, że jesteś bardzo fotogeniczna :) Moje biegowe fotki nie nadają sie do publikacji :bum:
Ta chwila chyba nigdy nie nastanie...zresztą wstydziłabym się :jatylko:
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:Witaj

bardzo gratuluje biegu ! Podczytałam trochę początek i końcówkę bloga i coś czuję, że jestem Twoją skrytą fanką :usmiech: będę zaglądać częściej, bo dobrze motywujesz kobieto ! :)
pozdrawiam ciepło!
skrytą fanką- jejku, dziękuję za te słowa :hejhej: Podniosłaś mi morale i to nie wiem jak :hahaha:
Bardzo się cieszę, że mogę swoją osobą kogoś motywować, bieganie jest jak narkotyk, sama niedługo się o tym przekonasz :usmiech:
Provitamina pisze:Gratulacje :) Muszę przyznać, że jesteś bardzo fotogeniczna :) Moje biegowe fotki nie nadają sie do publikacji :bum:
Wiesz, Aga, ja się zastanawiałam czy moje się nadają, ale stwierdziłam, że mam to gdzieś :hahaha: Krew, pot i łzy, na wszystko tutaj jest miejsce, bo liczy się moje szczęście :usmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:
rene87 pisze:Witaj

pozdrawiam ciepło!
skrytą fanką- jejku, dziękuję za te słowa :hejhej: Podniosłaś mi morale i to nie wiem jak :hahaha:
Bardzo się cieszę, że mogę swoją osobą kogoś motywować, bieganie jest jak narkotyk, sama niedługo się o tym przekonasz :usmiech:
Provitamina pisze:Gratulacje :) Muszę przyznać, że jesteś bardzo fotogeniczna :) Moje biegowe fotki nie nadają sie do publikacji :bum:
Wiesz, Aga, ja się zastanawiałam czy moje się nadają, ale stwierdziłam, że mam to gdzieś :hahaha: Krew, pot i łzy, na wszystko tutaj jest miejsce, bo liczy się moje szczęście :usmiech:

chyba właśnie tego doświadczam , mam ochotę biegać codziennie :hejhej: :bum:

i zgadzam się - bardzo fotogeniczna !!! :taktak:
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pati mam pytanko :) Gdzie pobiegłaś swój pierwszy półmaraton?
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Moje biegowe fotki nie nadają sie do publikacji :bum: Ta chwila chyba nigdy nie nastanie...zresztą wstydziłabym się :jatylko:
Eeee tam ;)...też siebie nie lubię oglądać, ale coraz częściej przyjaciele mnie wyciągają zza obiektywu..Każda fota to pamiątka, nie ma się czego wstydzić, trzeba być raczej dumnym, że podejmujesz wyzwanie i biegasz...Traktuj to jak..wkład do rodzinnego albumu :hej: , bo my tu wszyscy - rodzina :)

Swoją drogą - fajnie jest móc widzieć tych, z którymi już długo się pisze :)...Miło, że i Tobie można, Pati, na fotkach pomachać :)...Dzięki :) Mam nadzieję (a maj zbliża się szybko), że już niedługo zobaczymy się poza forum :)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Pati mam pytanko :) Gdzie pobiegłaś swój pierwszy półmaraton?
Aguś, Półmaraton Przytok, który biegłam tydzień temu, był moim pierwszym półmaratonem :usmiech:
rene87 pisze: chyba właśnie tego doświadczam , mam ochotę biegać codziennie :hejhej: :bum:

i zgadzam się - bardzo fotogeniczna !!! :taktak:
ja mam czasami tak, że chciałabym biegać codziennie a czasami ciężko mi się wygrzebać na trening. Najczęściej jest tak, że jak nie mam czasu, to ochota na trening jest przeogromna i wtedy jest mega spina czasowa, a jak mam czas to mi sie nie chce :bum:
P@weł pisze:
Provitamina pisze:Moje biegowe fotki nie nadają sie do publikacji :bum: Ta chwila chyba nigdy nie nastanie...zresztą wstydziłabym się :jatylko:
Eeee tam ;)...też siebie nie lubię oglądać, ale coraz częściej przyjaciele mnie wyciągają zza obiektywu..Każda fota to pamiątka, nie ma się czego wstydzić, trzeba być raczej dumnym, że podejmujesz wyzwanie i biegasz...Traktuj to jak..wkład do rodzinnego albumu :hej: , bo my tu wszyscy - rodzina :)

Swoją drogą - fajnie jest móc widzieć tych, z którymi już długo się pisze :)...Miło, że i Tobie można, Pati, na fotkach pomachać :)...Dzięki :) Mam nadzieję (a maj zbliża się szybko), że już niedługo zobaczymy się poza forum :)
aq
Paweł, jasne, że się zobaczymy :usmiech: Tylko jeszcze dokładnie nie wiem kiedy; myślałam o tych zawodach na majówkę, ale jadę 28.04 do Wrześni na zawody, a tak tydzień po tygodniu to ciężka sprawa, więc chyba koniec maja zostaje :usmiech:
Co do publikacji fotek, to ja już nie mam z tym większego problemu, chociaż czasami się godzinę zastanawiam czy dana fotka nadaje się do publikacji :bum:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

miiisiuuuuu :lalala: jak to? takie piękne tereny a Ty ... fajnie, że macie takie imprezy integracyjne
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:miiisiuuuuu :lalala: jak to? takie piękne tereny a Ty ... fajnie, że macie takie imprezy integracyjne
piękne, to racja, ale TPN płynie; a jak nie płynie to śnieg po kolana, co mi sie wydawało że fajną ścieżkę znalazłam to zaraz się okazywało że to strumyk i miałam już wodę po kostki :lalala:
Na wakacje, jak pojadę się urlopować to już zrobię użytek z tych cudownych okoliczności przyrody :usmiech: Bardzo mi było szkoda, ale byłam teraz zbyt zdezelowana żeby się przedzierać przez to błoto, śnieg i inne atrakcje :usmiech:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:
rubin pisze:miiisiuuuuu :lalala: jak to? takie piękne tereny a Ty ... fajnie, że macie takie imprezy integracyjne
Bardzo mi było szkoda, ale byłam teraz zbyt zdezelowana żeby się przedzierać przez to błoto, śnieg i inne atrakcje :usmiech:
mysle ze dla Rubin to zadna wymowka :hahaha:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze: Kierowcy się na mnie patrzyli dość dziwnie, 5 się zatrzymało z zapytaniem czy mnie nie podwieźć, bo lało konkretnie, musiałam naprawdę litość wzbudzać :bum:
Może niekoniecznie litość:
concordia pisze:Wypróbowałam dziś spódniczkę już na gołe nogi, spisała się elegancko :usmiech:
:hahaha:
ODPOWIEDZ