pozdr.

Uprzedziłeś mnie właśnie miałem tą radosną informację wrzucićbirdy pisze:Mistrzostwa Polski Masters w Judo 2013r.- w tym roku niestety dopiero 5 miejsce ale impreza znakomita, na najwyższym poziomie. I nasza koszulka też tam była...
pozdr.

Czyli nie ma zapisów w dniu zawodów i możliwości dokonania opłaty jak jest na większości zawodach ( oczywiście przy większej kwocie).Oj organizatorzy muszą się jeszcze dużo nauczyć.Adrian26 pisze:Mam kilka informacji odnośnie sobotniego biegu. W piątek między 16, a 17 będzie można odebrać pakiet startowy. Natomiast jeżeli są osoby, które się zapisały, a jeszcze nie uiściły opłaty startowej to radze pilnie się skontaktować z organizatorem. Dziś kolega chciał zapłacić to podobno się zgodzili, ale pieniądze miały być najpóźniej do jutra rana na koncie. Na szczęście miał gotówkę, więc nie było problemu. Z kolei innemu koledze, który nie był zapisany już nie pozwolili się dopisać. Także jeżeli są jeszcze osoby, które się zapisały, ale nie opłaciły startu to radze błyskawicznie zgłosić się na Olimpie, żeby nie było później przykrej niespodzianki w sobotę

Też takie info otrzymałemdejw pisze:Gratulacje dla "naszego" judoki![]()
Dziś popołudniu dostałem wiadomość,że niedługo dostanę dane do jutrzejszego webinarium
Pewnie na ostatnią chwilę przyślą

maratończyk pisze:Uprzedziłeś mnie właśnie miałem tą radosną informację wrzucićbirdy pisze:Mistrzostwa Polski Masters w Judo 2013r.- w tym roku niestety dopiero 5 miejsce ale impreza znakomita, na najwyższym poziomie. I nasza koszulka też tam była...
pozdr.. Gratulacje V w Polsce to każdy z nas chciałby być
![]()
. Widziałem że tam cała hala zawodników była
. No i ta koszulka w Sobótce koło Wrocławia to bezcenna rzecz dla Prezesa
![]()
![]()
![]()
Dzięki. Na razie jeszcze "liżę rany": -nie mogę sie bezboleśnie schylać, nie zginam prawej ręki (przeciagnięta dźwignia na łokieć) i mam posiniaczoną twarz od duszeń kołnierzemdejw pisze:Gratulacje dla "naszego" judoki![]()