![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
A w ogóle czemu nie 300setki?
Moderator: infernal
No to policz jeszcze raz uwzględniając ze celem było 9:30 a realistycznie 9:40.pawo pisze:Rolli sumienia nie masz? Te 72 sek to 10 sek szybciej niż planowany start, a ja powiedziałbym, że 5 sekund wystarczy, taki jestem wspaniałomyślny.![]()
A w ogóle czemu nie 300setki?
O proszę, dziękuje. Danwro bez problemu dasz radę. 3 minuty to wydaje mi się wystarczająco długi odpoczynek, a tutaj mówimy o dłuższym.Rolli pisze:3:30-4:00, prawie pełny wypoczynek.infernal pisze:Pytanie jeszcze jakie Roland miał tutaj na myśli przerwy. Na odpowiedniej, to będzie dla Ciebie łatwy trening.
pawo pisze:No tak, 9:30 to czterysetki tempem 3:05, czyli po 1:14 ale może być i po 1:12 ja się nie sprzeczam.
To trzeba wypróbować pod siebie, dla mnie byłoby ciut za szybko.
A i ta tabelka z temperaturami do podarcia i niezawracania sobie nią głowy.
Oh... może to i moja pomyłka.kkkrzysiek pisze:Wydawało mi się, że to 3:05 to proponowane tempo na ostatni akcent pobudzający przed startem, a nie tempo startowe. Ale może się mylę.
+1sebastian899 pisze:Uważam ten wynik za całkiem dobry , wiadomo że zawsze mogło by być lepiej ....
Owszem poprawne ale brakuje najważniejszego, podziękować trenerowi za współpracę i uczcić to flaszką prawdziwego danielsa.Rolli pisze: Twoje wnioski sa całkiem poprawne.
To kwestia indywidualna moim zdaniem dla 1 podziała lepiej 1 opcja na innego 2 , ale warto wypróbować 2 warianty . Kolega musi uważać żeby Roland go czasem nie zwerbował do swojego teamu , bo szkoda by było chłopaka , poszedł by na zmarnowanieRolli pisze:Propozycja:
Spróbuj nie robić wolnego dnia przed zawodami tylko na 2 dni przed. To jest przetestowane i uznane jako duzo lepsze rozwiązanie.
Popieram. Lepiej zrobić dwa dni przed wolne, a dzień przed zrobić malutki rozruch by nabrać apetytu na następny dzień.Rolli pisze:Propozycja:
Spróbuj nie robić wolnego dnia przed zawodami tylko na 2 dni przed. To jest przetestowane i uznane jako duzo lepsze rozwiązanie.